Äänikirjat sekä e-kirjat kulkevat mukana siellä missä puhelimesikin. Netistä on ladattavissa niin äänikirjoja kuin e-kirjoja useista eri paikoista. Tässä muutamia palveluja näiden hankkimiseen.

Kokeile Bookbeatia maksutta – laajin e- ja äänikirjavalikoima

BookBeatista löydät tuhansittain e- ja äänikirjoja jokaiseen makuun. Löydät uusimmat bestsellerit sekä vanhat klassikot. Lue tai kuuntele kirjoja missä ikinä oletkin ja mitä ikinä teetkin.

BookBeat tarjoaa:

  • Tuhansittain kirjoja jokaiseen makuun
  • Lue ja kuuntele niin paljon kuin haluat
  • Ei sitoutumista – voit lopettaa tilauksen koska vain

Voit nyt kokeilla BookBeatia maksutta 14 päivää ja nauttia hyvästä kirjasta missä ja milloin haluat! Voit päättää tilauksesi koska vain. 

Elisa Kirjan laaja kirjavalikoima kulkee mukanasi minne matkaatkin

Elisa Kirjasta löydät maan laajimman valikoiman suomenkielisiä e-kirjoja ja äänikirjoja. Rekisteröidy nyt maksutta ja suosikkikirjasi kulkevat puhelimessa ja tabletissa kätevästi mukanasi minne menetkin.

Tarvitset vain ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen (iOS tai Android) ja Elisa Kirja -tunnukset, jotka teet käden käänteessä täällä

5 syytä kokeilla Elisa Kirjaa:

  • Mukavaa ajanvietettä aina mukanasi – kätevästi omassa puhelimessa ja tabletissa.
  • 100% ilmainen ja sitoumukseton liittyminen, ei edellytä myöskään Elisan liittymäasiakkuutta.
  •  Saat käyttöösi yli 400 ilmaista klassikkoa, mm. Sherlock Holmesia ja Jules Verneä – lue vaikka kaikki!
  •  Suomen laajin valikoima suomenkielisiä e- ja äänikirjoja, luettavaa löytyy jokaiseen makuun ja fiilikseen.
  •  Edullista luettavaa tabletiin ja puhelimeen, e- ja äänikirjoja aina tarjouksessa.

 

Nextory – laaja valikoima äänikirjoja ja e-kirjoja

Nextory tarjoaa suuren valikoiman e-kirjoja, ja kiinteällä kuukausimaksulla voit lukea ja kuunnella niin paljon kirjoja kuin haluat. Löydät meiltä tuhansia kirjoja, viimeisimmät uutuudet mukaan lukien. Sinun ei tarvitse olla online-tilassa tai yhteydessä internettiin voidaksesi lukea kirjojamme, vaan voit lukea offline-tilassa vaikkapa ollessasi matkoilla. Sinun tarvitsee vain ladata kirja kännykkääsi tai tabletillesi iOS- tai Android-sovelluksessasi.

Storytel – tee arjesta seikkailu

Storytel on digitaalinen lukuaikapalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman e- ja äänikirjoja suoraan mobiiliin tai tablettiisi. Voit ladata rajattomasti kirjoja offline-tilaan, lukea useaa kirjaa yhtä aikaa tai kokeilla kirjaa, jota et edes tiennyt haluavasi kuunnella. Koe nyt paras mahdollinen kirjaelämys Storytelin kanssa!

Nyt voit kokeilla Storyteliä kahden viikon ajan täysin ilmaiseksi ilman sitoumuksia! Ilmaisen kokeilujakson päättyessä voit halutessasi jatkaa palvelua edullisesti 16,99 euron kuukausihintaan.

Tee arjestasi seikkailu ja hyppää tarinoiden maailmaan Storytelin kanssa!

 

Äänikirjat ja e-kirjat ilmaiseksi

Äänikirjat ja e-kirjat ovat myös lainattavissa useista kirjastoista omalla kirjastokortillasi.

 

aanikirjat