Actionkamera netistä

Actionkamera on pieni yleensä vedenkestävä kamera, jonka voi kiinniitää kypärään, pyörään, autoon, veneeseen jne. Tunnetuin on GoPro, joka on valmistanut actionkameroja jo vuodesta 2012, tämän jälkeen myös monet perinteiset kameravalmistajat ovat tuonneet markkinoille omia mallejaan. Lisäksi edullisia actionkameroja löytyy kiinalaisilta kulutuselektroniikan valmistajilta.

 

Actionkamera netistä

Actionkameran voi ostaa netistä joko kotimaisesta verkkokaupasta tai tilata ulkomaisesta, tällöin kannattaa tutustua mm. kuinka takuu hoituu.

DustinHome
DustinHome kamera valikoimassa löytyy tällä hetkellä mm. GoPro Hero, GoPro Hero5, GoPro Hero7 (tulossa), Nikon Keymission 170, Sony Action Cam-FDR-X3000R, Garmin VIRB Ultra 30, katso tämän hetken valikoima ja saatavuudet täältä!

CDON.COM
CDON.COMilta löydät action-kamerat merkeiltä kuten Denver, Ricoh sekä Sony, hinnat alk. 24€. Tutustu valikoimaan täällä!

e-ville
SJCAM SJ4000 action-kamera 59,95€, Lue lisää kamerasta täältä.

 

Garmin VIRB Ultra 30

Tarkkaa ja vakaata actionkuvaa uskomattoman helposti! Garmin VIRB Ultra 30 kuvaa jopa 4K / 30 fps -laatuista videota. Kolmiakselisen kuvanvakautuksen ansiosta saat tasaista kuvaa vauhdikkaimmistakin hetkistä esimerkiksi maastopyöräilyn tai lumilautailun parissa. Kameran käyttäminen sujuu paitsi LCD-kosketusnäytöstä, myös ääniohjauksella eli silloinkin, kun käsilläsi on muuta tekemistä (vaikkapa pitää sinut pyörän kyydissä)!