BioBalance – ravintolisä vatsan ja suoliston hyvinvointiin

BioBalance on täysin luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Tämä yhdistelmä auttaa vatsaasi toimimaan paremmin.

 

Katso erikoistarjous pohjoismaiden suosituimmasta ravintolisästä Vatsalle ja suolistolle.

 

BioBalance sisältää

Probiootit

Probiootit ovat yleinen termi eläville mikro-organismeille ja ensisijaisesti maitohappobakteereille, jotka muistuttavat ihmiskehossa jo esiintyviä bakteereja. Probiootit ovat viime aikoina tulleet suosituksi ainesosaksi ravintolisissä.

Piparminttu

Nykyään piparminttu on entistäkin halutumpi yrtti, jota käytetään makuna makeisissa, kakuissa, jälkiruoissa, jäätelössä, purukumissa ja hammastahnassa. Myös ravintolisissä on yrtti suosittu valinta.

Meren peptidit

Peptidit ovat lyhyitä proteiiniketjuja, jotka koostuvat vähemmästä kuin 50 aminohaposta. Yksinkertaisuuden vuoksi peptidi on proteiinin \”pikkuveli\”. Toisin kuin proteiineissa, joissa ruoansulatus alkaa mahassa, peptidit imeytyvät ja hajoavat suolen soluihin.

Fermentoitu soija

Fermentoitu soija sisältää runsaasti hyviä maitohappobakteereja. Fermentoidut elintarvikkeet ovat elintarvikkeita, joille on tehty fermentaatioprosessi, joka tunnetaan nimellä maitohappokäyminen.