Black Friday 2018

Black Friday on  23.11.2018 jatkuen viikonlopun ajan Black Weekend tarjouksilla.

 

Black Friday tarjoukset netissä

Black Friday tarjoukset 2018 netistä sekä Black Weekend kampanjat verkkokaupoissa. Verkkokaupat aakkosjärjestyksessä, huomio että osassa tarjoukset vain perjantain ja osassa jatkuu viikonlopun yli jos tuotteita jäljellä. Tällä hetkellä verkkokauppoja, joissa esim. oli tarjouksia viimevuonna. Päivitämme sivustolle tarjoukset marraskuussa kunhan verkkokaupat ne julkaisevat. Toki ennen marraskuun loppuakin netissä on upeita tarjouksia, joita hyödyntää tehdessä verkko ostoksia.

 

Adlibris.com

CDON.COM kodintekniikan verkkokauppa

Cellbes – Muotia ja sisustusta

DNA Pimeät hinnat!

eleven.fi – Tarjouksia!

Elisa

Ellos

Finnish Design Shop

Fitnesstukku – Black Weekend

Houseofbrandon.com

inkClub – Musteperjantai!

Lekmer lelukauppa

MyLook – Kauneustuotteet

Nellyn muodin verkkokauppa

Nordicfeel.fi

Scandinavian Designcenter

Scandinavian Outdoor

STYLEPIT.fi

Teknikmagasinet

Timarco.fi – Alus- ja treenivaatteet

Verisure

Yves Rochersin tuoksukauppaan

BetteBox – kauneustuotteita suoraan kotiin kuljetettuna!

Mikä Musta perjantai

Tässä lainaus Wikipediasta ”Black Friday (musta perjantai) on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai, ja sitä pidetään Yhdysvalloissa kauppojen joulusesongin avauspäivänä. Black Friday on siellä kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, ja ne myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Kaupat avaavat ovensa normaalia aikaisemmin, yleensä viideltä tai kuudelta, ja ne pysyvät avoinna jopa iltayhteentoista asti. Vuosittain amerikkalaiset kuluttavat päivän aikana kymmeniä miljardeja dollareita.”

Nykyään Black Friday on rantautunut mm. Eurooppaan ja Suomeen, jossa etenkin verkkokaupat tarjoavat päivän (viikonlopun) ajan tuotteita isoin alennuksin. Verkkokaupoilla myös on Cyber Monday, joka on seuraava maanantai. Joka tapauksessa Musta perjantai on päivä joka varsinkin kauppiaiden tulee noteerata, koska tällöin ihmiset ovat liikkeellä niin netissä kuin ostoskeskuksissa etsimässä huipputarjouksia.