Bodymaja – Kehonkoostumusmittaus itsepalveluna

Bodymaja on Suomen ainoa vain kehonkoostumusmittauksiin erikoistunut toimija. Bodymajalla on yhdeksän toimipistettä eri puolilla Suomea.

 

Bodymajan uuden palvelun avulla kehonkoostumusmittausten tekeminen on aiempaa helpompaa. Kauppakeskuksien yhteyteen sijoitetuissa itsepalvelupisteissä voit tehdä mittauksen omassa rauhassa ja yksityisesti, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

 

Mittauspisteissä on käytössä laadukkaat Inbody 770 -laitteet. Saat tarkimmat mahdolliset tulokset, mutta samalla voit tehdä testin rauhassa ja yksityisesti. Testin ottaminen on helppoa ohjeiden ja laitteen ääniopastuksen ansiosta.

 

Erityisesti Bodymajassa on panostettu siihen, että mittausten tilaus ja tulosten lukeminen on helppoa. Mittaukset jälkeen saa selkeän raportin, jonka voi myös jakaa joko sähköisenä tai tulostaa mukaan.

 

Tulosraportti on markkinoiden laajin, ja sisältää esim. lihasten ja rasvan määrän, rasvaprosentin, haitallisen viskeraalirasvan sekä lihaksiston puolierot. Yhteensä n. 40 eri mittaria. Jokaisen arvon kohdalla kerrotaan, mitä se tarkoittaa ja mihin se liittyy.

Bodymajan yksittäisen kehonkoostumusmittauksen hinta on 19,90 €. Kannustamme kuitenkin kaikkia säännölliseen tulosten seurantaan myös hinnoittelulla, eli kolmen testin paketin saa kahden testin hinnalla.

 

Kehonkoostumusmittaukset itsepalvelupisteissä ilman ajanvarausta.

 

Miksi Bodymaja?

  • Selkeä ja edullinen hinnoittelu. Kehonkoostumusmittaukset ovat yrityksen päätuotteita.
  • Selkeät raportit. Ei pelkkiä lyhenteitä ja numeroita vaan visuaaliset ja helppolukuiset tulokset.
  • Jos mittaa säännöllisesti voi helposti seurata yhdellä graafilla tulosten kehittymistä. Näin myös huomaa, miten ruokavalio- tai elintapamuutokset vaikuttavat.
  • Testit voi ottaa eri puolella Suomea.
  • Tulokset käytettävissä heti mittauksen jälkeen.