E- ja äänikirjat – Kokeile ilmaiseksi

Useimmat e- ja äänikirja palvelut ovat maksullisia, mutta lähes kaikkia voi kokeilla ilmaiseksi. Ensin kuitenkin maininta yhdestä ilmaisesta äänikirja palvelusta, nimittäin Yle Areenasta, josta löytyy myös paljon kuunneltavaa, tutustu tarjontaan täällä >>

Kokeile ilmaiseksi

E- ja äänikirja palveluja aakkosjärjestyksessä, joita jokaista voi uutena käyttäjänä kokeilla ilmaiseksi muutamista päivistä aina kahden kuukauden ajan. Klikkaamalla palveluun näet tämän hetken tarjoukset.

BookBeat >>

BookBeat on Suomen suosituin äänikirjapalvelu, jossa voit kuunnella ja lukea ääni- ja e-kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimassamme on yli 800 000 kirjaa – jännittäviä dekkareita, koukuttavia romaaneja, ajankohtaisia tietokirjoja, inspiroivia elämäkertoja ja lastenkirjoja. Nyt voit kokeilla BookBeatia 30 päivän ajan maksutta.

Kokeile BookBeatia maksutta >>

Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-asiakkaille. Saat rekisteröityessäsi valita minkä tilauspaketin haluat kokeilujaksosi jälkeen. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. Voit milloin tahansa lopettaa tilauksesi, BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.

Nextory >>

Nextorysta löydät yli 400 000 ääni- ja e-kirjan valikoiman, joka on käytössäsi myös offline-
tilassa.

Voit kokeilla Nextorya ilmaiseksi 14 päivän ajan  

Ilmainen kokeilujakso on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille. Kokeilujakson käyttöönotto
ei vaadi sitoutumista, vaan voit irtisanoa tilauksen milloin vain. Kokeilujakson jälkeen tilaus
jatkuu automaattisesti valitun tilausvaihtoehdon mukaisesti.

Storytel >>

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 700 000 äänikirjaa, e-kirjaa löytyy kirjoja eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ja podcastia.

  • Storytel Premium maksaa 14,99 €/kk. Saat kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa.
  • Storytel Unlimited maksaa 22,99 €/kk ja sillä voi kuunnella ja lukea rajattoman määrän palvelussa olevia kirjoja.

Tästä pääset testaamaan Storyteliä maksutta 30 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea 100 tuntia kokeilujakson aikana! Edun yhteydessä tulee aina mainita (mielellään sekä suullisesti että tekstinä) että: ”Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita” Storytel-edun ehdot Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea 100 tuntia kirjoja. Etu koskee vain uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 14,99 € / kk.

Miksi äänikirja

Äänikirjojen suosio perustuu useisiin tekijöihin:

  1. Mukavuus: Äänikirjoja voi kuunnella missä tahansa ja milloin tahansa. Niitä voi kuunnella matkustaessa, lenkillä ollessa, ruokaa laittaessa tai vaikka nukkumaan mennessä.
  2. Monipuolisuus: Äänikirjoja on saatavilla valtava määrä eri genrejä ja aiheita. Jokaiselle löytyy jotain kiinnostavaa.
  3. Soveltuvuus monenlaiseen tilanteeseen: Esimerkiksi näkövammaiset voivat nauttia kirjoista äänimuodossa, mutta myös kiireiset ihmiset ja ne, joilla ei ole aikaa lukea perinteisiä kirjoja, voivat kuunnella kirjoja matkalla töihin tai harrastaessaan muita aktiviteetteja.
  4. Esitystaito: Monet äänikirjojen lukijat ovat taitavia esiintyjiä, jotka voivat tehdä kirjan kokemuksesta entistäkin miellyttävämmän lisäämällä tarinaan erilaisia ääniä ja tunnelmia.
  5. Oppiminen: Monet kuuntelevat äänikirjoja oppiakseen uutta tai syventääkseen jo olemassa olevaa tietoa. Esimerkiksi ammatillisia tai itsensäkehittämiseen liittyviä äänikirjoja voi olla helpompi kuunnella kuin lukea.
 
E- ja äänikirjat - Kokeile ilmaiseksi