Eläintarvikkeet

Lemmikeille ja muille eläimille

Eläintarvikkeet niin lemmikeille kuin muille eläimille verkkokaupoista

Horze.fi
Horze.fi on suomen isoin ratsastus- ja hevostarvikekauppa verkossa. Valikoimassa on yli 100 tärkeää tuotemerkkiä:

Koiravaruste
Koiravaruste.fi on kotimainen nettikauppa koirille ja kissoille. He ovat erikoistuneet erityisesti aktiivi- ja lemmikkikoirien laadukkaisiin koiranruokiin sekä kestäviin ja korkealaatuisiin tarvikkeisiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat koirien koulutus-, aktivointi- ja metsästystarvikkeet, koiratarhat, -kopit ja omavalmisteinen, laadukas Valio-koiranruoka. Valikoimassa on paljon leluja ja monenlaisia tarvikkeita lemmikkien hyvinvointiin. Koiravaruste tarjoaa myös laajan valikoiman kissanruokia ja tarvikkeita kissoille. Nopeat toimitukset ja tuotteiden 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus takaavat asiakkaiden tyytyväisyyden. Edulliset hinnat perustuvat suuriin ostoeriin, pieneen kulurakenteeseen sekä tehokkaaseen logistiikkaan.

PetenKoiratarvike
PetenKoiratarvike.com on nopea ja luotettava, 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa. Kauppa tarjoaa yli 10.000 tuotteen valikoiman tarvikkeita ja ruokia koirille, kissoille, kaneille ja muille lemmikeille – yllättävän edulliseen hintaan. Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä, VIP-asiakkaaksi liittyneille ilman toimituskuluja.

Zooplus.fi
Zooplus.fi tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lemmikkitarvikkeita nelijalkaisille ystäville. Valikoimassa yli 7000 tuotetta, toimitusaika 4-5 työpäivää ja yli 39 euron tilaukset ilman toimitusmaksua.
Zooplus.fi:n verkokaupassa kuluttaja löytää hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tuote-esittelyvideoita, asiakkaiden tuotearvioita ja valokuvia.