Etäohjattavat pistorasiat – Ohjaa sähkölaitteita etänä.

Etäohjattavat pistorasiat mökille ja kotiin ohjaamaan esim. sähkölämmittimet päälle ja pois. Etäohjattavat pistorasiat joko GSM-yhteydellä, Internet yhteydellä tai radiotaajudella tarpeen mukaan.

Etäohjattavat pistorasialla ohjaat joko yhden tai useampia sähkölaitteita jopa toiselle puolelle Suomea tai vaikka kahvinkeittimen päälle olohuoneesta.

Verkkokauppoja joista mm. ohjattavia pistorasioita niin ulko- kuin sisäkäyttöön.

Ali Express >>
AliExpress.com, osa Ali Baba ryhmää, on kiinalainen maailmanlaajusesti kasvanut verkkotavaralatalo. Etäohjattavia GSM pistorasioita alkaen 20€.

Digishop >>
Digishopin erittäin laajasta tuotevalikoimasta löydät kaikki tarvitsemasi kodin digitaaliset tarvikkeet ja laitteet. Valikoimissa mm. Nexan etäohjattavia pistorasioita ja kytkimiä.

Hong Kong >>
Hong Kongin valtava tuotevalikoima käsittää mm. eläintarvikkeet, puutarhan, kodin ja vapaa-ajan tuotteet sekä kalastustarvikkeet aina edullisin hinnoin. Hong Kongin kattavasta valikoimasta löydät myös pistorasiat, jakorasiat ja kytkimet.

Teknikmagasinet >>
Teknikmagasinet tarjoaa hauskoja ja mielenkiintoisia sekä hinta-laatusuhteeltaan hyviä tekniikkaan ja harrastukseen liittyviä tuotteita. Tarjolla on suosittuja brandituotteita kuin myös huokeampia vaihtoehtoja.

Virtasenkauppa.fi >>
Virtasenkauppa.fi on 70-vuotiaan suomalainen perheyrityksen, Virtasen Moottori Oy:n työkaluja, pienkoneita, maataloustuotteita ja autovaraosia sekä auton lisävarusteita myyvä verkkokauppa. Valikoimissa mm. Axxel langattomat pistorasiat.

 

SimPal-T4 GSM Etäohjattava pistorasia – Puuilo

SimPal T4 on etäohjattava GSM-pistorasia, joka on suunniteltu sähkölaitteiden käynnistämiseen ja poiskytkemiseen. Laitteen ohjaama verkkovirta saadaan kytkettyä matkapuhelimesta SMS-tekstiviestillä, puhelinsoitolla tai mobiilisovelluksella (apps). SimPal T4 on yhteensopiva kaikkien operaattorien SIM-korttien kanssa, eikä vaadi toimiakseen erillistä datasopimusta – puhe- ja tekstiviestipalvelut riittävät.

Kategoriat: etäohjaus