F-Secure Tietoturva ohjelmat

Kukaan ei tunne kyberturvallisuutta F-Securen tavoin. F-Secure on jo kolmen vuosikymmenen ajan kehittänyt kyberturvallisuusinnovaatioita ja auttanut kymmeniä tuhansia yrityksiä ja miljoonia ihmisiä puolustautumaan uhkia vastaan.

F-Securen kokemus päätelaitteiden suojaamisessa ja uhkien havaitsemisessa ja käsittelemisessä on tarpeen suojattaessa yrityksiä ja kuluttajia monenlaisilta uhilta kehittyneistä kyberhyökkäyksistä ja tietomurroista laajamittaisiin kiristysohjelmatartuntoihin.

Tuotteet:

F-secure FREEDOME VPN

Suojaa yksityisyytesi. Vaihda virtuaalinen sijainti.
– VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta. Edes Internet-palveluntarjoajasi ei näe, mitä teet verkossa.
– Katso maarajoitettua sisältöä muuttamalla virtuaalista sijaintiasi ja unohda ”sisältö ei ole käytettävissä maassasi” ‑tyyppiset ilmoitukset.
– Suojaamattomissa julkisissa Wi‑Fi-verkoissa ulkopuolisten on helppo päästä käsiksi tietoihisi. FREEDOME suojaa sinut myös avoimissa Wi‑Fi-verkoissa.
– FREEDOME estää tarpeettomat kolmansien osapuolten seuranta­sivustot ja muutoin haitalliset sivustot. Tämä estää mainostajia tekemästä rahaa tietosuojasi kustannuksella

F-secure SAFE

F-Secure SAFE on palkittu tietoturva­ohjelmisto, joka suojaa sinua viruksilta, troijalaisilta ja kiristysohjelmilta. SAFE suojaa myös pankkiyhteytesi. Voit asettaa aikarajoituksia lastesi internetin käytölle. Koko perheesi voi surffata turvallisesti niin pöytäkoneilla kuin mobiililaitteilla.

– Suojaa tietoturvasi ja yksityisyytesi — pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta sekä kiristys- ja vakoilu­ohjelmilta.
– Hoida verkko-ostokset, käytä verkko­pankkia ja selaa internetiä huoletta.
– Suojaa koko perheen laitteet yhdellä tilauksella, ja aseta lapsillesi terveet käyttö­rajoitukset.
– SAFE suojaa tärkeitä kansioitasi ja estää kiristysohjelmia sieppaamasta niitä.

F-secure TOTAL

Tietoturva ja yksityisyys yhdellä tilauksella.

Pankkiasiointi, ostokset ja sosiaalinen kanssakäyminen edellyttävät nykyään yhä enemmän henkilökohtaisen elämän jakamista Internetissä. Tämä tarkoittaa, että meidän ei ole suojattava vain laitteitamme vaan myös henkilökohtaisia tietojamme. F‑Secure TOTAL yhdistää palkitun SAFE-tietoturvan ja helppo­käyttöisen FREEDOME VPN ‑yksityisyyden­suoja­­sovelluksen yhteen tilaukseen. Tällä tavalla saat kattavan tieto­turvan ja yksityisyyden­suojan kaikkiin laitteisiisi.