Kesärenkaat netistä

Kesärenkaat netistä edullisesti suoraan kotiin tai asennuspaikkaan toimitettuna. Verkkokauppojen valikoimissa kymmenien rengasvalmistajien renkaat, joista jokainen voi omaa asiantuntemustaan käyttäen ostaa mieluiset tai hyödyntää verkkokauppojen asiantuntijoita valinnassa.

Kesärenkaan valinta

Renkaiden valintahan alkaa sopivan koon löytämisellä, jonka löytää esim. ohjekirjasta. 

Esimerkiksi 205/55 R 16, jossa 205 on renkaan leveys (mm), 55 profiili (prosenttia leveydestä) ja 16 vanteen koko (tuumaa).

Tämän jälkeen ehkä mietittävä paljonko ajat, millaisilla teillä, millainen on ajotapasi jne. Haluatko renkaiden kestävän pidempään vai joka kesä uudet. Renkaiden hinta yleensä kertoo laadusta, kalliimmat kestää pidempään, kun taas halvat renkaat kuluu nopeammin. Mutta jokainen valitsee omalle kukkarolleen sillä hetkellä sopivimmat renkaat.

Kesärenkaat netistä

Muutamia verkkokauppoja renkaiden ostamiseen netistä. Allaolevien lisäksi löytyy myös useita muita netissä toimivia rengasliikkeitä.

Laatuvanne – suomalainen verkkokauppa

Laatuvanne on 100% suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa niin kesärenkaat kuin talvirenkaat ja vanteet Suomen laajimmasta valikoimasta nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen.

 

rengas-online.com

Henkilö-, paketti- ja maastoautojen renkaita edullisesti, ilman rahtikuluja. Myös mp renkaat ja traktorinrenkaat erittäin edullisin hinnoin. 

 

Tirendo.fi – Renkaiden asiantuntija verkossa

Tirendo on kautta aikojen suuri eurooppalainen renkaiden tukkukauppiaiden verkko, jonka vuoksi voimme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyiset hinnat. Lisäksi voimme luvata nopeita toimitusaikoja erinomaisen logistiikkamme ansiosta. Asiantunteva asiakaspalvelu on saatavana myös asiakkaidemme mahdollisesti aiheuttamista kysymyksistä. 

 

Renkaatvaihtoon.fi

Renkaatvaihtoon.fi:n omistaa Bythjul Norden AB, joka on yksi pohjoismaiden suurimpia  rengasalan verkkokauppoja. Yritys on toiminut Internetissä vuodesta 2002  ja olemme myyneet kymmeniätuhansia renkaita.

 

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihusetilla on Ruotsin markkinoiden edistynein rengas- ja vannevalitsin. Siinä on ainutlaatuisia toimintoja, joissa suosittelemme autoosi valitsemiisi vanteisiin parhaiten sopivia renkaita.

 

\"kesärenkaat\"

Muita verkkokauppoja renkaiden ostamiseen netistä

Poimintoja verkkokaupoista, joidenka valikoimissa renkaita, ei ehkä kovin laajaa valikoimaa, mutta joitakin malleja.

Hobby Hall 

Hobby Hallin valikoimissa kesärenkaita mm. Bridgestonelta sekä muutamilta muilta merkeiltä.

 

Renkaiden ostaminen netistä

Ostaessa renkaat netistä on hyvä varmistaa onko mahdollisia yheistyökumppaneita renkaiden asentamiseen vanteille, mikäli niitä ei osta samanaikaisesti. 

Edullisia renkaita löytyy kesärenkaista sesonkiajan ulkopuolella eli talvella kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Keväällä kesärenkaiden vaihtoaikaan, voi joutua odottelemaan ja ehkä maksamaan enemmän. Loppukesä voi olla hyvä aika hankkia kesärenkaat, joilla on turvallista ajaa syksyn sateissa, mutta ovat keväällä vielä hyvässä kunnossa.