Kodintekniikka


Osta kodinkoneet, tietokoneet, puhelimet, tabletit ja muu kodintekniikka edullisesti netistä. Kodinkoneita ja muita kodintekniikkaa myyviä verkkokauppoja löydät täältä.Isot ja pienet kodinkoneet


CDON.COM
CDON.COM:sta pelejä, kirjoja, viihde- ja kodinelektroniikkaa, niin pieniä kuin isoja kodinkoneitakin.

Dustin
Dustin on Pohjoismaiden johtava IT-tuotteiden ja kodinelektroniikan jälleenmyyjä verkossa. Yritys tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman tuotteita erittäin houkuttelevaan hintaan.

Ellos
Ellos on yksi Pohjoismaiden suurimpia verkkokauppoja. Elloksella on laaja valikoima tuotteita vaatteista kodinsisustukseen ja kodinelektroniikkaan, ja hinnat ovat kilpailukykyisiä

KauppaKanava.fi
KauppaKanava.fi myy viihde-elektroniikkaa, kodinkoneita ja vapaa-ajan tuotteita.

Netrauta.fi
NetRauta.fi on Suomen suurin sisustamisen ja kodinrakentamisen verkkokauppa. Laajasta valikoimasta löytyvät mm. valaisimet, keittiön pienkoneet sekä isot kodinkoneet.

On24.fi
On24.fi valikoimista niin pienet kuin suuretkin kodinkoneet sekä muuta kodinelektroniikkaa.

Taloon.com
Taloon.com:n valikoimissa keittiön pienkoneet (kahvinkeittimet jne.), isot kodinkoneet keittiöön ja pesuhuoneeseen sekä imurit. Taloon.com on sisustamisen ja rakentamisen verkkokauppa, joten valikoimista löytyy myös sähkötarvikkeet, valaisimet, sähköiset työkalut jne.

Muu kodinelektroniikka ja tekniikka

Coolshop
Coolshop.fi on pelien ja viihteen verkkokauppa. Yksi kaupan lupauksista on edulliset hinnat. Niinpä tuotteilla on hintatakuu. Saat tuotteet AINA parhaaseen hintaan Coolshopista

Digishop
Digishopista löydät yli 20 000 suosituinta elektroniikkatuotetta kotiin ja toimistoon. Suomen Digishop on vuonna 2005 perustetun verkkokauppaan erikoistuneen nTec Finland Oy:n kuluttajaelektroniikan kauppapaikka.

AudioHead
AudioHead on Suomen suurin ja paras kuulokkeisiin erikoistunut liike satojen kuulokkeiden valikoimalla. Tavoitteenamme on tarjota ehdottomasti paras valikoima kuulokkeita parhaimmilta merkeiltä kilpailukykyisin hinnoin. Rakastamme kuulokkeita ja valitsemme vain parhaimmat niistä valikoimiimme.

e-ville.com
e-villen tuotevalikoima koostuu mm. autotuotteista, pienelektroniikasta kuten puhelimista ja PC-tableteista, pelitarvikkeista, leluista, lahjatuotteista, koruista sekä kodintarvikkeista.

inkClub
inkClub:n tuotevalikoimassa on erimallisia musteita ja laservärejä, tulostimia ja tulostintarvikkeita, paristoja, akkuja, pölypusseja, siivoustarvikkeita, kengänhoitotuotteita, tietokone- ja kännykkätarvikkeita sekä paljon, paljon muuta.

Mustekasetti
Mustekasetti on tulostus- ja toimitustarvikkeita myyvä yritys.

Saaristovartiointi.com
Saaristovartiointi.com valikoimissa tuotteita jotka sovelutuvat mökki-, vene- ja saaristokäyttöön ja kattavat esimerkiksi seuraavat osa-alueet:
3G, 4G, WLAN- ja erikoisantennit, Muuntajat ja PC tarvikkeet, Turvapuhelimet, Murto- ja kameravalvontajärjestelmät, GSM etäohjausjärjestelmät, GPS paikantimet, Savu-, häkä- ja kaasuvaroittimet.

Suojakalvot- ja kuoret
Älypuhelimien ja taulutietokoneiden suojakalvot- ja kuoret edullisesti netistä. Katso verkkokaupat joista valitset omaan tyyliisi sopivat suojakuoret.

Sähkötarvikkeiden tilaaminen netistä käy nopeasti ja tuotteet toimitetaan ympäri Suomen Postin Ovelle -pakettina. Sähkötuotteet toimitetaan seuraavaksi arkipäiväksi, mikäli tilaus on tehty arkipäivänä ennen klo. 15:30.

Tablari
Tablari.com:sta löytyy tablet tietokoneita, älykelloja sekä muita kodinelektroniikan tuotteita eri verkkokauppojen valikoimista.

Teknikmagasinet
Teknikmagasinet tarjoaa hauskoja ja mielenkiintoisia sekä hinta-laatusuhteeltaan hyviä tekniikkaan ja harrastukseen liittyviä tuotteita. Tarjolla on suosittuja brandituotteita kuin myös huokeampia vaihtoehtoja.

Verkkokauppoja

  • Kirjat, Pelit, Viihde
  • Lemmikit, Eläintarvikkeet
  • Liikunta, Retkeily, Urheilu