Kosmetiikkajoulukalenterit 2023

Kosmetiikkajoulukalenterit hemmottelevat 24 päivän ajan pienillä yllätyksillä. Vuoden 2023 kalenterit ovat nyt myynnissä ja suosituimmat niistä viedään käsistä. Kauneustuotteita myyvät verkkokaupat sekä tuotteita valmistavat kosmetiikkayritykset tarjoavat omia kalentereitaan, joten valinnan varaa on. 

Kosmetiikkajoulukalenterit netistä

Mistä ostaa kosmetiikkaa sisältävä kalenteri netistä? Listataan jokunen verkkokauppa joista löytyy yksi tai useampi joulukalenteri.

 • Bangerheadilla on kolme eri joulukalenteria valikoimissaan! Yves Saint Laurent, Molton Brown ja 111Skin kalenterit sisältävät laadukkaita tuotteita vartalonhoidosta ihaniin uusiin hajuvesiin!  Kurkkaa kalenterit täältä! 
 • Eleven verkkokaupan valikoimista löytyy laaja valikoima ihania joulukalentereita, kuten upeat Youty:n joulukalenterit ihonhoitotuotteineen! Näissä kalentereissa saat yli 70% alennusta tuotteista! Tutustu myös supersuositun Rituals-tuotemerkin tämän vuoden joulukalenteriin, josta löydät merkin 24 bestselleriä. Ikisuosikkina löydät tottakai tänänkin vuonna Lumenen joulukalenterin, Pohjoisen kauneusjoulukalenterin. Essencen joulukalenterista löydät 21 täysikokoista tuotetta & 3 minikokoista kynsilakkaa. Merakin ja Voluspan joulukalenterit ovat ehdoton hankinta sinulle – tai lahjaksi hänelle, joka rakastaa huonetuoksuja. Kurkkaa kalenterit tästä!
 • Lykon valikoimissa on yli 40 joulukalenteria joista valita suosikki! Lykon oma joulukalenterin arvo on jopa 455€, mutta saat sen vain 110€:lla.Tästä kalenterivalikoimaan!
 • Naturelle Joulukalenteri 2023 kätkee sisäänsä luonnonkosmetiikan halutuimpia tuotteita uutuuksista suosikkeihin. 25 luukkua tekevät joulun odotuksesta kutkuttavaa! Nyt vain 129 €, arvo 624 €! Kurkkaa kalenteri tästä!
 • The Body Shopilla on tänä vuonna kolme erilaista joulukalenteria!
  Lähtölaskenta jouluun muodostuu jännittäväksi mahtavia yllätyksiä sisältävällä The Ultimate Advent of Change joulukalenterilla.
  The Body Shop ei halua pilata joulukuun aamujen yllätyksiä… mutta voit olla varma, että kalenteri sisältää hemmottelevia ja elvyttäviä yllätystuotteita vartalo-, hius- ja kasvosarjoistamme… Ehkä löydät kalenterista suosituimpia kasvotuotteitamme tai hiuksiin boostia antavia hiustuotteita. Ja saattaa joistakin luukuista löytyä elvyttäviä tuotteita vartalollekin. Kurkkaa kalenterit tästä!
 • Yves Rocher! Lähde löytöretkelle Ranskan Bretagnen luontoon ja nauti joulun taianomaisesta tunnelmasta. Kalenteri tarjoaa uuden yllätyksen joka päivä jouluaattoon saakka. Tuotteiden yhteisarvo: 145,60€, kalenterin hinta: 54,90€
  Vuoden kauniiseen joulukalenteriin on valikoitu 24 kasvipohjaista kauneustuotetta: ihonhoito-, vartalonhoito-, hius- ja meikkituotteita sekä tuoksuja. Uutuudet, Limited Edition -tuotteet ja klassiset suosikkituotteet tekevät joulun odotuksesta entistäkin hauskempaa. Kurkkaa kalenteri tästä!
Kosmetiikkajoulukalenterit 2023