Lainaa netistä

Lainat netistä – Lainavertailut

Netistä lainaa tarjoaa useat eri luottolaitokset, joten valinnan varaa on. Lainoja voi myös kilpailuttaa yhdellä hakemuksella, saaden useita lainatarjouksia. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja lainatarjoukset ei sido mihinkään. Täältä löydät tietoa eri palveluista sekä lainavaihtoehdoista ja voit hakea lainaa useista paikoista vaikka yhtäaikaa.*

Löydä sopivin laina netistä tarpeisiisi

Lainaa netistä

Muutama sivusto/luottolaitos jotka tarjoavat lainat netistä, sekä lyhyt esittely palvelusta.

Bondora: Lainaa 500-10000€ jopa 5 vuodeksi
• Vakuudettomia lainojamme on erittäin helppo hakea
• 500-10 000 euroa, 3 kuukautta – 5 vuotta
• Lainakorot alkaen 9,83% (Tarjottava korko riippuu yksilöllisistä olosuhteista.)

Kotimainen OmaLaina – lainaa vakuudettomasti heti jopa 60.000 euroa
OmaLaina.fi on palvelu kuluttajille, jotka haluavat löytää lainaa netistä. Hakemus käsitellään välittömästi ja kuluttaja saa lainarahat tililleen parhaimmillaan heti saman päivän aikana.

Suomilimiitti – muuttuviin tilanteisiin luottoa 2000€ asti
Suomilimiitti on joustava tililuotto, joka antaa vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia.

Rahalaitos on suurin suomalainen lainanvälityspalvelu
Rahalaitos on suurin suomalainen riippumaton lainanvälittäjä. Yhteistyössä 24 lainanmyöntäjän kanssa pyrimme löytämään aina edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Financium – säästä jopa satoja euroja kuukaudessa
Financium auttaa sinua pääsemään eroon vanhoista lainoistasi ja säästämään niiden kuluissa. Se kilpailuttaa eri pankkien lainatarjoukset puolestasi, ilman että sinun tarvitsee sitoutua mihinkään.

Palvelun käyttö on sinulle täysin maksuton. Voit lähettää meille lainahakemuksen juuri kuin sinulle sopii ja saat vastauksen nopeasti!

Lendo – lainaa 500-50.000e
Lendon lainanvälityspalvelu tarjoaa vakuudetonta lainaa yksityishenkilöille 500 – 50.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Lainojen korot

Lainojen todelliset vuosikorot vaihtelevat suuresti eri luottolaitosten välillä. Lainaa netistä hakiessa ja ottaessa kannattaa tutustua näihin. Pikavippien todelliset korkokulut ovat usein isoja, joten kannattaa miettiä ottaako sellaisen vaiko kerralla hiukan isomman kulutusluoton.

*Sivustolla ei ole mukana kaikki lainantarjoajat. Ostosvinkit sivusto vain esittelee eri palveluja ja saa mahdollisesti tuloja sivustolla esillä olevilta lainantarjoajilta, kun tältä sivustolta siirtyy lainaa tarjoavalle sivutsolle.

Lisää lainapalveluista