Balanzia Yksityislainan avulla säästät tuntuvasti

Yhdistä kulutusluottosi ja säästä kuukausikuluissa Balanzia Yksityislainalla!

Balanzia Yksityislainalla yhdistät nykyiset kulutusluottosi, kalliit pikavipit, vertaislainat, luottokorttisi ja osamaksusopimuksesi yhdeksi lainaksi ja kuukausittaiset lainanhoitomaksusi pienenevät merkittävästi.

Lainojen yhdistäminen kannattaa tehdä, jos nykyisten lainojesi kuukausierät aiheuttavat sinulle päänvaivaa ja joudut usein miettimään lainojen järjestelemistä. Kun maksat pienempää kuukausierää, sinulle jää rahaa muihin menoihin tai jopa säästöönkin.

Balanzia Yksityislainalla voit yhdistellä luottoja aina 30 000 euroon saakka!

Yhdistä kulutusluottosi tästä 

Balanzia on GCC Capital AB:n Suomen sivuliikkeen aputoiminimi. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja toiminta on Ruotsin finanssivalvonnan valvonnan alaista. Suomessa Balanzia on toiminut vuodesta 2016.

Balanzia Yksityislaina on kertaluotto, jolla maksat pois muut kulutusluottosi nopeasti ja vaivattomasti. Yhdistelylainan avulla voit pienentää merkittävästi kuukausimenojasi ja säästät selvää rahaa lainanhoitokustannuksissa.

Balanzia Yksityislaina on vakuudeton kertaluotto, jota voit hakea nopeasti ja kätevästi 3000 – 30 000 €. Lainaan voit valita pitkän takaisinmaksuajan, jopa 15 vuotta, joten saat aina itsellesi sopivan kuukausierän. Balanzia Yksityislainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Lainan haet helposti täyttämällä sähköisen hakemuslomakkeemme. Saat alustavan lainapäätöksen saman tien ja rahat tilillesi, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi ja lähettänyt hakemusliitteet.

Balanzia Yksityislainalla voit lainata jopa 30.000 euroa ilman vakuuksia. Laina soveltuu hyvin esimerkiksi kalliimpien lainojen yhdistämiseen. Saat aina asiakaskohtaisen tarjouksen, jonka korko on alkaen 7,90%. Lainan voi maksaa pois koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja. Asiakaskohtainen korko ja muut kulut käyvät ilmi lainasopimuksesta jonka saat haettuasi. Hakemus ei ole sitova ja lainoillamme on 14 päivän peruutusoikeus.