Lehti isänpäivälahjaksi – Tarjoukset netistä

Lehti isänpäivälahjaksi

Tilaa lehti isänpäivälahjaksi netistä. Tutustu lehtiin ja valitse isää kiinnostava lehti lahjaksi. Osassa lehtitarjouksia tulee tilaajalahja kaupan päälle, tämän voi myös toimittaa isälle tai pitää itsellä. (tilaajalahja tulee lehden maksajalle).

Autoilulehdet

Auto Bild -lehti huippuhintaan, 8 numeroa VAIN 28 € tästä!
Suomen ajankohtaisimman autolehden ydintä ovat uutuusmallien koeajot, testit ja suuret vertailut. Ainutlaatuiset 100 000 kilometrin kestotestit ja vuosittain lähes 500 koeajettua ja testattua autoa antavat tarpeellista tietoa auton ostoon ja käyttöön.

Auto Bild nyt tarjoushintaan 8 numeroa vain 28€ (norm. 50€) ja saat kaupan päälle valitsemasi tilaajalahjan. Voit valita seuraavista mieleisesi: Langaton sääasema (arvo 29) tai 1 nro kaupan päälle (arvo 7,20€)! Vaihtoehtoisesti voit napata vielä enemmän lukemista ja valita 16 numeroa hintaan 44€ ja säästät vielä enemmän.

Rakentaminen , Tekniikka

Tee Itse -lehti – paras lehti kotinikkareille – nyt vain 14,90e + tilaajalahja
Kaikki lehdessä esitetyt projektit ovat toteutettu ammattilaisvoimin ja testattu asiantuntijoilla. Työvaiheet ovat kerrottu selkeästi vaihe vaiheelta ja havainnollistettu piirroksin ja ostoslistoin. Tee Itse -lehden asiantuntijoiden avulla säästät rahaa ja saat hyviä tuloksia!

Tilaa nyt kotinikkareiden ykköslehti Tee Itse tarjoushintaan 2 numeroa vain 14,90€ ja saat kaupanpäälle käytännöllisen työtakin! Voit myös valita 5 lehteä hintaan 29,90€ tai 10 lehteä hintaan 59,90€

Tiede ja Historia

Kaksi numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + Digitaalinen verenpainemittari vain 7,90e tästä.
Tilaa nyt 2 numeroa Tieteen Kuvalehteä erikoishintaan 7,90€ tai 6 numeroa hintaan 29,90€ ja saat kaupan päälle arvokkaan Digitaalinen verenpainemittari sekä jännittävän Tähtitaivas oppaan! Tarjousjakson jälkeen tilaus jatkuu kestotilauksena, jonka voi peruttaa milloin vain.

Tieteen Kuvalehti on tiedeaikakauslehti, joka tekee tutkimuksen maailmasta helposti ymmärrettävää ja viihdyttävää. Lehden artikkelit ovat toimittajien ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyön tulos. Lehti esittelee niin luontoa, tekniikkaa, lääketiedettä ja kulttuuria, ja jokaisessa numerossa esitellään eri alojen uusimpia löydöksiä!

Tieteen Kuvalehti Historia -lehti + N’arctic-kevyttoppis alk. 14,90€ tästä
Me rakastamme historiaa. Me nostamme päivänvaloon ainutkertaisia ihmiskohtaloita ja dramaattisia historiantapahtumia, jotka ovat olleet muovaamassa niin mennyttä kuin nykyhetkeäkin. Yhdistämme mukaansatempaaviin kertomuksiin ainutlaatuista kuva-aineistoa. Kerromme niin pienistä kuin suuristakin tapahtumista.

Hyödynnä tarjous ja tilaa 3 numeroa Tieteen Kuvalehti Historiaa nyt vain hintaan 14,90€ ja saat tilaajalahjaksi toiminnallisen N’arctic (miehet) /Active Fit (naiset) -kevyttoppiksen (arvo 75€) joka sopii hyvin kävelylenkeille, ulkoiluun ja kevyeksi päällystakiksi.

 Urheilu

Jääkiekkolehti + pyyhe nyt kampanjahintaan 5 nroa vain 27,90 € tästä
Jääkiekkolehti on asiantunteva ja viihdyttävä aikakauslehti Suomen suosituimman lajin ajankohtaisista tapahtumista. Henkilökuvia ja ilmiöitä huippukiekkoilun kiehtovasta maailmasta – kaikista maailman liigoista ja arvokisoista pintaa syvemmältä.

 

Muita lehtia netistä