3 numeroa Digi KUVA -lehteä + Etäohjattava kamerajalusta vain 15,90 €

Lue nyt itsesi ammattimaiseksi valokuvajaaksi Digi KUVA -lehden avulla!

Digikuva -lehti on Pohjoismaiden suurin digitaalista valo- ja videokuvausta käsittelevä lehti. Lehti opastaa kotikuvaajaa saamaan kaiken irti digikamerasta ja sen lisävarusteista. Toimituksen testit, vinkit ja ohjeet auttavat välttymään kalliilta virhehankinnoilta. Jokaisen lehden mukana tulee myös videokursseja sisältävä CD.

Juuri nyt voit tilata 3 numeroa Digi KUVA lehteä vain hintaan 15,90€ ! Samalla lunastat tilaajalahjaksi supersuositun selfie-stickin (arvo 46,90€)! Etäohjattavalla kamerajalustalla otat lomakuvat helposti ja kätevästi ilman ulkopuolisen apua.

Tilaa tästä ja nappaa omasi

Etäohjattava kamerajalusta

Uuteen etäohjattavaan kamerajalustaan voidaan kiinnittää puhelin, toimintakuvauskamera ja muuta kevyttä kameralaitteistoa.

Pakettiin kuuluvalla kauko-ohjaimella voidaan Bluetooth-yhteyden välityksellä laukaista kamera, jolloin kuvaajakin pääsee kuvaan niin halutessaan. Etäohjattavan kamerajalustan avulla voidaan saada teräviä kuvia myös heikossa valaistuksessa sekä onnistuneita timelapse-otoksia mobiililaitteilla. Mahdollisuudet ovat monet.

Jalusta koostuu selfiekepistä ja pöytäjalustasta sekä kuulapäästä, ja kun nämä yhdistetään, on koossa 150 cm pitkä kokonaisuus. Käytön jälkeen kevyt jalusta taittuu näppärästi kasaan ja mahtuu mukavasti kameralaukkuun.

Samassa paketissa on älypuhelinpidike, joka sopii useimpiin puhelinmalleihin.

Arvo: 46,90