Kullan vaihto rahaksi

Ylimääräisen kullan vaihto rahaksi onnistuu myös netissä toimivien palvelujen avulla. Palvelut toimivat vaivattomasti, ensin tilataan maksuton myyntipakkaus kotiin, jossa kultaesineet voi turvallisesti lähettää palvelun tarjoajalle.

Myy Kultaa – Tilaa maksuton TurvaPaketti
Onko sinulla ylimääräisiä, tarpeettomia tai rikkinäisiä kultakoruja? Kullan hinta on jälleen korkealla ja nyt on hyvä aika myydä ne rahaksi! NettiKulta ostaa postin kautta turvallisesti ja luotettavasti kultakoruja, laattoja, kelloja, hammaskultaa jne.

NettiKulta on 100% suomalainen kullanostaja jolla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Heillä on jo tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa.

Myyminen tapahtuu näin:

1. Tilaa maksuton TurvaPaketti eli kullan myyntipaketti NettiKullan nettisivulta

2. Laita kultaesineesi TurvaPakettiin ja lähetä se heille. Postimaksu on maksettu puolestasi ja lähetys on vakuutettu. TurvaPaketti saa postin seurantanumeron, jonka avulla pystyt seuraaman paketin kulkua NettiKullalle.

3. NettiKulta maksaa tutkitusti korkeimman hinnan kultaesineistäsi suoraan tilillesi 24 tunnin sisällä arvioinnista

Tilaa maksuton turvapaketti tästä

 

 

Myy Kultaa – Tilaa kullan myyntipakettisi maksutta

MyyKulta on turvallinen ja helppo tapa myydä kultaa.

Suomalainen kullanostaja MyyKulta myy kultaesineesi parhaaseen hintaan! Myynti tapahtuu postivakuutetulla myyntipaketilla jonka voit tilata täysin maksutta osoitteesta myykulta.fi.

Nyt saat 10 € lahjakortin bonuksena!

Tilaa maksuton myyntipakettisi tästä

Kategoriat: nettikulta