Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet parvekkeelle, terassille jne löytyy netistä useista verkkokaupoista. Verkkokauppojen valikoimissa kymmeniä erilaisia tuotteita, jotka toimitetaan usein valmistajalta suoraan asiakkaalle.

Piha- ja puutarhatarvikkeista voit tilata netistä lähes kaiken, niin multaa kuin piharakennuksiakin. Kannattaa huomioida että esim. piharakennuksien toimitusajat voi olla viikkoja ja suosituimmat mallit puutarhakalusteista ja grilleistä myydään nopeasti loppuun sesongin alkaessa keväällä. Joten ehkä sanonta ”aikainen lintu nappaa madon” pitää joidenkin tuotteiden kohdalla paikkaa.

Puutarhakalusteet, pihatarvikkeet

Finnish Design Shop – Oivalluksia pihalle ja puutarhaan
Valmistaudu nauttimaan kesästä, anna auringon lämmittää ja luo terassille sekä muualle pihaan aivan uusi ilme suomalaisilla design tuotteilla. Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa.

Hobby Hall – Pihaan ja puutarhaan
Hobby Hallin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima puutarhakalusteita, grillejä, piharakennuksia, puutarhakoneita jne. Hobby Hall tarjoaa selkeän ja turvallisen vaihtoehdon asiakkaalle, joka arvostaa laadukkaita tuotteita, edullista hintaa, helppoa ostamista, edullisia maksuehtoja sekä täsmällisiä toimituksia.

Homeroom.fi
Homeroom on paikka, josta löydät Pohjoismaisen sisustusmaailman — Homeroom. Homeroom on osa Ellos Groupia, joka on Pohjoismaiden johtavia etäkauppayrityksiä.

Grillikauppa
Grillikaupasta löydät grillaamiseen liittyviä tuotteita. Tuotteita ovat:- Kaasugrillit- Sähkögrillit- Pallogrillit- Kaikki grillaustarvikkeet- Savustuslaatikot ja sähkösavustimet- Muurinpohjapannut ja parilat- Matkajääkaapit ja kylmälaukut- Painepesurit- Grillit- Kaikki grillaustarvikkeet- Savustuslaatikot ja sähkösavustimet- Kaasujääkaapit ja kaasuliedet- Aggregaatit- Paljut ja ulkoporeammeet- Pressutallit- Lumilingot- SUP-laudat ja vesiurheilu- Puutarhakalusteet

On24.fi
Puutarha- ja kesätuotteita alennettuun hintaan netistä sisustustavaratalo ON24.fistä.

vidaXL – Elä paremmin vähemmästä!
vidaXL on kansainvälisesti tunnettu verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuotteita kotiin, puutarhaan, autotalliin ja kaikenlaisiin tee-se-itse -projekteihin. Ideana on tarjota suuri valikoima kuitenkin laadukkaita tuotteita järkihintaan.

 

 

puutarhakalusteet

Pihaan ja puutarhaan netistä!

Voit myös tutustua useiden verkkokauppojen valikoimiin esim. täällä.