Puutarhatarvikkeet, pihakalusteet

Piha- ja puutarhatarvikkeet netistä, olipa tarve uusille puutarhakalusteille tai pihanhoitovälineille, kaikki ne löytyvät netistä. Netistä voit tilata melkein kaiken pihallesi, niin multaa kuin piharakennuksiakin. Muista että esim. piharakennuksien toimitusajat voi olla viikkoja ja suosituimmat mallit puutarhakalusteista ja grilleistä myydään nopeasti loppuun.

Ellos – puutarhakalusteet
Ulko- ja puutarhakalusteeti Elloksen verkkokaupasta. Satoja tuotteita terassilla ja puutarhassa nauttimiseen.

Finnish Design Shop – Oivalluksia pihalle ja puutarhaan
Valmistaudu nauttimaan kesästä, anna auringon lämmittää ja luo terassille sekä muualle pihaan aivan uusi ilme suomalaisilla design tuotteilla. Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa.

Hong Kong
Hong Kongin valtava tuotevalikoima käsittää mm. eläintarvikkeet, puutarhan, kodin ja vapaa-ajan tuotteet sekä kalastustarvikkeet aina edullisin hinnoin. Valikoimasta löytyy tutut suomalaiset ja kansainväliset merkkituotteet sekä omia laadukkaita private label- tuotteita.

Grillikauppa
Grillikaupasta löydät grillaamiseen liittyviä tuotteita. Toimitukset ympäri Suomea ja halutessaan myös ulkomaille. Tuotteita ovat:- Kaasugrillit- Sähkögrillit- Pallogrillit- Kaikki grillaustarvikkeet- Savustuslaatikot ja sähkösavustimet- Muurinpohjapannut ja parilat- Matkajääkaapit ja kylmälaukut- Painepesurit- Grillit- Kaikki grillaustarvikkeet- Savustuslaatikot ja sähkösavustimet- Kaasujääkaapit ja kaasuliedet- Aggregaatit- Paljut ja ulkoporeammeet- Pressutallit- Lumilingot- SUP-laudat ja vesiurheilu- Puutarhakalusteet

On24.fi
Puutarha- ja kesätuotteita alennettuun hintaan netistä sisustustavaratalo ON24.fistä.

Tokmanni
Tokmanni on käyttötavaroiden myyntiin keskittynyt vähittäiskauppaketju. Yli 170:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä.

Valikoimasta löydät monipuolisesti kaikkea kotiin, laajan valikoiman puutarhaan ja pihalle, lemmikkien ruuat ja tarvikkeet, kosmetiikkaa ja kauneudenhoitovälineitä, harrastustarvikkeita (mm. kalastus, ratsastus, kotikuntoilu, metsästys), leluja ja pelejä, vaatteita sekä elektroniikkaa. Löydät tunnetut merkit edulliseen hintaan aina Iittalasta Moccamasteriin ja Pedigreehen sekä laadukkaita private label -merkkejä kuten Kotikulta, Vaeltaja, Energy+, Real Dog, Real Cat.

Tulikulma.fi
Tulikulman valikoimista löytyvät tuotteet kotiin, mökille kuin vapaa-aikaankin. Espoossa palvelee myymälä nouto-asiakkaita, ja verkkokauppa mahdollistaa tuotteidemme hankinnan helposti, nopeasti ja vaivattomasti koko maahan.

vidaXL – Elä paremmin vähemmästä!
vidaXL on kansainvälisesti tunnettu verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuotteita kotiin, puutarhaan, autotalliin ja kaikenlaisiin tee-se-itse -projekteihin. Ideana on tarjota suuri valikoima kuitenkin laadukkaita tuotteita järkihintaan. Suurin osa työstä tuotekehityksestä logistiikkaan tuotetaan talon sisällä, mikä mahdollistaa alhaisemmat ulosmyyntihinnat.