Puutarhakalusteet netistä

Puutarhakalusteet parvekkeelle, terassille netistä useista verkkokaupoista. Verkkokauppojen valikoimissa kymmeniä erilaisia tuotteita, jotka toimitetaan usein valmistajalta suoraan asiakkaalle. 

Piha- ja puutarhatarvikkeista voit tilata netistä lähes kaiken, niin multaa kuin piharakennuksiakin. Kannattaa huomioida että esim. piharakennuksien toimitusajat voi olla viikkoja ja suosituimmat mallit puutarhakalusteista ja grilleistä myydään nopeasti loppuun sesongin alkaessa keväällä. Joten ehkä sanonta ”aikainen lintu nappaa madon” pitää joidenkin tuotteiden kohdalla paikkaa.

Puutarhakalusteet netistä

Homeroom.fi >>

Homeroom on paikka, josta löydät Pohjoismaisen sisustusmaailman — Homeroom. Homeroom on osa Ellos Groupia, joka on Pohjoismaiden johtavia etäkauppayrityksiä.

Hulténs >>

Hulténs – kalusteet, grillausvälineet ja sisustustuotteet nautiskelijoille! Hulténsin valikoimasta löydät yli 10 000 tuotetta tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten Fatboy, Brafab, Cane-Line, Weber, Dedon, Fast Design, Grythyttan Stålmöbler, Sika Design ja monia muita.
Olemme erikoistuneet ulkokalusteisiin ja grillausvälineisiin, mutta meillä on myös laaja valikoima sisäkalusteita ja sisustustuotteita. Meillä on myymälä Staffanstorpin ulkopuolella, Malmössa, jossa on suuri ja inspiroiva näyttelytila. Olemme toimittaneet laadukkaita huonekaluja Ruotsiin yli 30 vuoden ajan.

Made in Finland Shop >>

Made in Finland Shop on Suomessa valmistettujen huonekalujen, kodinsisustuksen ja käyttötuotteiden verkkokauppa. Löydät laajasta valikoimistamme suomalaisten käsityöammattilaisten valmistamia kodin ja pihan sisutustuotteita ja kalusteita.

On24.fi >>

Puutarha- ja kesätuotteita alennettuun hintaan netistä sisustustavaratalo ON24.fistä.

Puutarhakalusteet netistä

Pihaan ja puutarhaan netistä!

Ostajanonni.fi >>

Ostajanonni.fi myy kaikkea muodista ja asusteista kodinsisustukseen ja elektroniikkaan, ja he haluavat tarjota saumattoman ja nautinnollisen ostosmatkan jokaiselle asiakkaalle. He asettavat laadukkaat tuotteet ja asiakastyytyväisyyden etusijalle kaiken muun edelle.