Radio-ohjattavat netistä

Radio-ohjattavat laitteet eivät ole ainoastaan lasten leluja, vaan vakavasti otettavia harrastusvälineitä. Oma lukunsa ovat lennätettävät dronet (nelikopterit), joita käytetään kuvaamiseen yläilmoista. Muutamia verkkokauppoja, joidenka valikoimista radio-ohjattavat lelut lapsille kuin dronet ammattikäyttöön esim. tubettajille.

Roboshopista löydät lelut lapsille ja aikuisille!
Roboshop.fi-verkkokaupasta saat tarvikkeet harrastuksiin: radio-ohjattavat, lelut ja gadgetit. Valikoimissa on perinteisiä
radio-ohjattavia autoja ja veneitä, mutta myös leluja myös pienemmille lapsille (6kk ->). Tämä on jokaisen kauko-ohjattavista vempaimista pitävän toivekauppa!

e-ville.com
e-villen tuotevalikoima koostuu mm. autotuotteista, pienelektroniikasta kuten puhelimista ja PC-tableteista, pelitarvikkeista, leluista, lahjatuotteista, koruista sekä kodintarvikkeista.

Radio-ohjattavat laitteet netistä

Radio-ohjattavat laitteet ovat pienoismalleja autoista, veneistä, lentokoneista, helikoptereista jne. Harrastuskäyttöön laitteet rakennetaan yleensä itse rakennussarjoista, joita voit ostaa myös useista verkkokaupoista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.