Radio-ohjattavat laitteet eivät ole ainoastaan lasten leluja, vaan vakavasti otettavia harrastusvälineitä. Oma lukunsa ovat lennätettävät dronet (nelikopterit), joita käytetään kuvaamiseen yläilmoista. Muutamia verkkokauppoja, joidenka valikoimista radio-ohjattavat lelut lapsille kuin dronet ammattikäyttöön esim. tubettajille.

 

Hobbex verkkokauppa
Hobbex, joka on toiminut jo yli 50 vuotta, perustettiin vuonna 1961. Yrityksemme on perustamisesta lähtien ollut johtavassa asemassa useilla
tuotealueilla kuten radio-ohjattavat, ammunta, hauskat härvelit sekä upeat lelut.

Roboshopista löydät lelut lapsille ja aikuisille!
Roboshop.fi-verkkokaupasta saat tarvikkeet harrastuksiin: radio-ohjattavat, lelut ja gadgetit. Valikoimissa on perinteisiä
radio-ohjattavia autoja ja veneitä, mutta myös leluja myös pienemmille lapsille (6kk ->). Tämä on jokaisen kauko-ohjattavista vempaimista pitävän toivekauppa!

Teknikmagasinet
Teknikmagasinet tarjoaa hauskoja ja mielenkiintoisia sekä hinta-laatusuhteeltaan hyviä tekniikkaan ja harrastukseen liittyviä tuotteita.

e-ville.com
e-villen tuotevalikoima koostuu mm. autotuotteista, pienelektroniikasta kuten puhelimista ja PC-tableteista, pelitarvikkeista, leluista, lahjatuotteista, koruista sekä kodintarvikkeista.

 

Radio-ohjattavat laitteet netistä

Radio-ohjattavat laitteet ovat pienoismalleja autoista, veneistä, lentokoneista, helikoptereista jne. Harrastuskäyttöön laitteet rakennetaan yleensä itse rakennussarjoista, joita voit ostaa myös useista verkkokaupoista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.