Radio-ohjattavat netistä

Radio-ohjattavat laitteet eivät ole ainoastaan lasten leluja, vaan vakavasti otettavia harrastusvälineitä. Radio-ohjattavat laitteet ovat pienoismalleja autoista, veneistä, lentokoneista, helikoptereista jne. Harrastuskäyttöön laitteet rakennetaan yleensä itse rakennussarjoista, joita voit ostaa myös useista verkkokaupoista niin Suomesta kuin ulkomailtakin.

CDON.COM
Tarjoamme parhaan valikoiman musiikkia, elokuvia (DVD ja BluRay), pelejä, kirjoja, viihde- ja kodinelektroniikkaa.

EuroRc:ltä radio-ohjattavat
EuroRC on radio-ohjattaviin autoihin, helikoptereihin ja multikoptereihin keskittynyt verkkokauppa. Myynnissä olevat tuotteet ovat korkealaatuisia harrastevälineitä, eivät leluja. Kaupassa on paljon tuotteita, jotka ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavia. EuroRC:llä on suorat sopimukset tehtaiden kanssa, joten hintataso on kansainvälisestikin kilpailukykyisellä tasolla.

Hobbex verkkokauppa
Hobbex, joka on toiminut jo yli 50 vuotta, perustettiin vuonna 1961. Yrityksemme on perustamisesta lähtien ollut johtavassa asemassa useilla tuotealueilla kuten radio-ohjattavat, ammunta, hauskat härvelit sekä upeat lelut.

Roboshopista löydät lelut lapsille ja aikuisille!
Roboshop.fi-verkkokaupasta saat tarvikkeet harrastuksiin: radio-ohjattavat, lelut ja gadgetit. Valikoimissa on perinteisiä radio-ohjattavia autoja ja veneitä, mutta myös leluja myös pienemmille lapsille (6kk ->). Tämä on jokaisen kauko-ohjattavista vempaimista pitävän toivekauppa!

Teknikmagasinet
Teknikmagasinet tarjoaa hauskoja ja mielenkiintoisia sekä hinta-laatusuhteeltaan hyviä tekniikkaan ja harrastukseen liittyviä tuotteita.

Verkkokauppoja

  • Kirjat, Pelit, Viihde
  • Lemmikit, Eläintarvikkeet
  • Liikunta, Retkeily, Urheilu