Rahalaitos - Vakuudetonta lainaa netistä jopa 60.000 €

Rahalaitos on kilpailuttanut suomalaisten lainoja jo yli 10 vuotta. Voit hakea 500 – 60 000 euroa vakuudetonta lainaa Rahalaitoksen kautta ja sen vertailupalvelu kilpailuttaa useat eri pankit ja lainanantajat puolestasi.

Sinun tarvitsee tehdä vain yksi hakemus ja näet, mitä sinulle on tarjolla. Kilpailuttaminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

 

Kokeile lainavertailua tästä

 

Maksatko useaan eri paikkaan joka kuukausi kulutusluottoja, vippejä, luottokortti- sekä muita lainamaksuja? Jokaisella lainalla on oma korkonsa, laskutuslisät ja vaikka mitä muita kulueriä.

Niputtamalla kaikki nykyiset lainasi yhteen teet järkiteon. Maksat vain yhtä kuukausierää sekä korkoa tiettynä päivänä, jolloin taloudenpitosi helpottuu ja säästät selvää rahaa alentuneissa lainakuluissa.

 

 

Rahalaitos on suurin suomalainen riippumaton lainanvälittäjä. Yhteistyössä 24 lainanmyöntäjän kanssa pyrimme löytämään aina edullisimman lainan parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Yhdellä lainahakemuksella hakija saa heti useita lainatarjouksia vertailtavaksi veloituksetta ja ilman sitoutumista mihinkään.

  • Yhdellä hakemuksella tavoittaa jopa 24 lainanmyöntäjää
  • Asiakas voi itse vertailla omalla sivullaan saamiaan tarjouksia
  • Palvelu on maksuton eikä sido hakijaa mihinkään
  • Vakuudetonta lainaa voi hakea jopa 60.000 €
  • Maksuaika 1-15 vuotta

Rahalaitos on suurin suomalainen lainanvälityspalvelu