Tech-Pro -linjalaserin Tee Itse lehden tilaajalle!

Tilaa nyt kotinikkareiden ykköslehti Tee Itse tarjoushintaan 2 numeroa vain 15,90€ ja saat kaupan päälle käytännöllisen yhdistemälaserin!

 

Tee Itse -lehden tilaajana saat käyttöösi noin 1000 rakennusohjetta!
– Ohjeissa on yksityiskohtaisia kuvauksia ja vaihe vaiheelta eteneviä kuvaohjeita niin isoihin kuin pieniinkin projekteihin.
– Isoissa projekteissa on lisäksi mukana materiaaliluettelo.
– Säästä aikaa – tee asiat alusta asti oikein!
– Säästä selvää rahaa – ohjeista saat yleiskuvan projektista ja osaat ostaa VAIN ne tarvikkeet, joita tarvitset.

 

 Tilaa Tee Itse tästä 

 

Yhdistelmälaser

Tech-Pro-yhdistelmälaser on laadukas ja kätevä työkalu, joka helpottaa työskentelyä. Laserin avulla on helppo kiinnittää ja asentaa suoraan mitä tahansa.

– Laserin vaakasuoran viivan avulla on helppo ripustaa eri seinillä olevat taulut samaan korkeuteen. Ovien peitelistat voi asentaa tarkasti pystysuoraan laserin pystyviivan mukaan.

– Myös laatoittaminen sujuu ristilinjalaserilla leikiten, sillä laite heijastaa seinälle yhtä aikaa vaaka- ja pystyviivan.

– Lasertoimintojen lisäksi yhdistelmälaserissa on kolme libelliä: yksi pystysuora, yksi vaakasuora ja yksi 45 asteen kulmassa oleva libelli. Niistä on paljon hyötyä erilaisissa asennustöissä.

– Laserin toisessa päässä on 2,5 metrin pituinen teräsrullamitta. Mitta on helppo vetää ulos, ja voimakas jousi vetää mittanauhan sisään nopeasti käytön jälkeen.

– Yhdistelmälaserin pohjassa on 15 sentin pituinen teräsviivoitin, jota voi käyttää apuna leikkaamisessa.

Yhdistelmälaser on suunnilleen samankokoinen kuin kokoon taitettu taittomitta, joten se sopii hyvin työhousujen taskuun. Se tarkoittaa, että laser on aina käden ulottuvilla ja laseria tulee käytettyä enemmän kuin yleensä.

– Yhdistelmälaserin mukana tulee moneen suuntaan säädettävä jalusta, jonka voi lukita kaikkiin mahdollisiin kulmiin.

– Laserin mukana tulee paristot, joten voit ottaa laitteen käyttöön saman tien. Pakkauksessa on myös toiset paristot.