Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti, kaupan päälle laadukas PROX11 Full HD Action -kamera

Tieteen Kuvalehti + Action kamera

Tämä kampanja on päättynyt.

 

Onko intohimonasi tieteen kiinnostavimmat tulokset ja teknologian uusimmat saavutukset?

 

Tilaa nyt Tieteen Kuvalehti erikoishintaan; kaksi ensimmäistä numeroa vain 19,90€ tai kuusi ensimmäistä numeroa hintaan 34,90€. Saat kaupan päälle arvokkaan PROX11 Full HD Action -kamera sekä jännittävän Tähtitaivas oppaan!

 

 

Tieteen Kuvalehti tekee tutkimuksen maailmasta ymmärrettävää ja viihdyttävää. Tieteen Kuvalehden lukijana pysyt ajantasalla niin kulttuurin, luonnon, tekniikan ja lääketieteen uusimmista ilmiöistä.

 

 

FOQUS PROX11 on valmis ikuistamaan hienoimmat kokemuksesi, olitpa sitten pyöräilemässä metsässä, lenkkeilemässä kaupungilla, kiipeilemässä vuorilla tai sukeltamassa.

Tämä fiksu Action-kamera painaa vain 46 grammaa. Siinä on 5 megapikselin kuvakenno, jotta saat veitsenterävää 1080p Full HD -videokuvaa 30 ruutua sekunnissa (FPS). 140 asteen laajakulmaobjektiivin ansiosta videokuva välittää saamasi elämykset.

Suojakotelo on pysyy vesitiiviinä 30 metrin syvyyteen sekä suojaa kameraa lialta ja pölyltä, joten saat upeaa kuvaa myös ääriolosuhteissa. Kameran mukana toimitetaan suuri määrä lisävarusteita ja tarvikkeita polkupyörään tai kypärään kiinnittämistä varten.

– Tarkkuus valokuvattaessa: 5,0 megapikselin CMOS-kuvakenno
– Tarkkuus videokuvattaessa: 1 920 x 1 080p, 30 fps (AVI)
– Yhteensopiva enintään 32 Gt:n MikroSD/SDHC/SDXC-muistikortin kanssa (hankittava erikseen)
– 3,7 voltin litiumioniakku (900 mAh)