BKK Nemesis Worm Hook koukku 7 kpl/pkt #2/0

BKK Nemesis Worm Hook on erittäin laadukas koukku, joka on kehitetty erityisesti Texas- rigiin. Nemesis sopii erityisesti pulleammilla profiileilla oleville jigeille, kuten fluke- ja swimbaiteille. Medium-kokoinen, taottu lanka SS-pinnoituksella takaa korkean tartutusprosentin joka tilanteessa! Nemesis koukussa on voimakkaasti kaareutuva pohjamuoto.

Viitteellisenä ohjeena: Koko 1 ja 1/0 sopivat alle 10cm jigeille. Koot 2/0 8-12 cm ja 3/0 sopivat 9-14cm jigeille. Isoille 13-15 cm jigeille 3/0 ja 4/0 ovat sopivia. 5/0 on valintasi, kun haluat koukuttaa tästä suurempia jigejä. Huomioithan, että tämä on vain suuntaa antava ohje ja koukun valintaan vaikuttaa myös käytettävän jigin profiili ja muotoilu sekä itse koukun muoto sekä käytettävä koukutustapa.

• SS – SUPERSLIDE pinnoite. Tämä polytetrafluorieteeni (PTFE) -pinnoite parantaa koukun tunkeutumiskykyä tarjoamalla alhaisemman kitkakertoimen. Yksinkertaisesti sanottuna se parantaa tartutusprosenttia huomattavasti ja vähemmällä voimalla. PTFE-pinnoite ehkäisee myös korroosion syntymistä
• Taottua hiiliterästä

BKK sai alkunsa Poyangissa, Kiinassa vuonna 1856. Tällöin Zhanin perheen 16-vuotias poika valmisti BKK:n ensimmäisen koukun auttaakseen paikallisia kalastajia saamaan enemmän saalista. Nykyään BKK:lla on noin 600 työntekijää työllistävä tehdas, toimistot Japanissa sekä Shanghaissa. Intohimo kalastukseen ajaa BKK:ta tuotekehitykseen ekologisesti ja tähän intohimoon luottavat tuhannet kalastajat ympäri maailman!

Vuodesta 1957 lähtien japanilainen ”Good Design Award” -palkinto on myönnetty innovatiivisimmille designeille eri aloilta. BKK on ensimmäinen kalastusbrändi, joka on koskaan saanut tällaisen palkinnon.

4,98