BKK Round Elite Classic 15 g jigipää 3 kpl/pkt #2/0

BKK Round Elite Classic on klassinen, erittäin laadukas pyöreä jigipää ja se sopii monenlaisille kohdekaloille sekä jigeille. Elite Classicissa on BKKn SS pinnoite sekä taottu varsi. Erittäin terävä ja laadukas BKK jigipää.

• SS – SUPERSLIDE pinnoite. Tämä polytetrafluorieteeni (PTFE) -pinnoite parantaa koukun tunkeutumiskykyä tarjoamalla alhaisemman kitkakertoimen. Yksinkertaisesti sanottuna se parantaa tartutusprosenttia huomattavasti ja vähemmällä voimalla. PTFE-pinnoite ehkäisee myös korroosion syntymistä

BKK sai alkunsa Poyangissa, Kiinassa vuonna 1856. Tällöin Zhanin perheen 16-vuotias poika valmisti BKK:n ensimmäisen koukun auttaakseen paikallisia kalastajia saamaan enemmän saalista. Nykyään BKK:lla on noin 600 työntekijää työllistävä tehdas, toimistot Japanissa sekä Shanghaissa. Intohimo kalastukseen ajaa BKK:ta tuotekehitykseen ekologisesti ja tähän intohimoon luottavat tuhannet kalastajat ympäri maailman!

Vuodesta 1957 lähtien japanilainen ”Good Design Award” -palkinto on myönnetty innovatiivisimmille designeille eri aloilta. BKK on ensimmäinen kalastusbrändi, joka on koskaan saanut tällaisen palkinnon.

3,99