BKK Titan Diver+ koukku lipalla 2 kpl/pkt #14/0

BKK Titan Diver+ koukku on BKK Titan -koukkusarjan lippulaiva! Siitä löytyvät lukitusjousi, SS pinnoite, taottu hiiliteräsrakenne ja lisäksi BKK mullistava ja nopea painotekniikka. Lisäpainon voi vaihtaa nopeasti ja helposti toiseen, jolloin voit säätää vieheesi uintia. Lisäksi painossa on kiinnityspiste mukana toimitettavalle lisälipalle!
• BKK Titan Diver+ koukku toimitetaan vaihdettavien painojen kanssa seuraavasti:
8/0 8g/12g
10/0 12g/18g
12/0 12g/18g
14/0 18g/24g
16/0 24g/32g
• Sisältää irroitettavan lipan
• Koukussa on lukitusjousi, jolla saat vieheen pysymään entistä paremmin paikoillaan
• Säädettävä silikonistopperi pitää vieheen paikoillaan heitettäessä, mutta se myös sallii hyvän koukutuksen
• Erittäin hyvä valinta esimerkiksi hauenkalastukseen!
• SS – SUPERSLIDE pinnoite. Tämä polytetrafluorieteeni (PTFE) -pinnoite parantaa koukun tunkeutumiskykyä tarjoamalla alhaisemman kitkakertoimen. Yksinkertaisesti sanottuna se parantaa tartutusprosenttia huomattavasti ja vähemmällä voimalla. PTFE-pinnoite ehkäisee myös korroosion syntymistä
• Taottua hiiliterästä

BKK sai alkunsa Poyangissa, Kiinassa vuonna 1856. Tällöin Zhanin perheen 16-vuotias poika valmisti BKK:n ensimmäisen koukun auttaakseen paikallisia kalastajia saamaan enemmän saalista. Nykyään BKK:lla on noin 600 työntekijää työllistävä tehdas, toimistot Japanissa sekä Shanghaissa. Intohimo kalastukseen ajaa BKK:ta tuotekehitykseen ekologisesti ja tähän intohimoon luottavat tuhannet kalastajat ympäri maailman!

Vuodesta 1957 lähtien japanilainen ”Good Design Award” -palkinto on myönnetty innovatiivisimmille designeille eri aloilta. BKK on ensimmäinen kalastusbrändi, joka on koskaan saanut tällaisen palkinnon.

13,99