BKK Titan Worm Hook koukku 3 kpl/pkt #8/0

BKK Titan Worm Hook on erittäin laadukas koukku, joka soveltuu weedless-tyyppisiin rigauksiin, kun tarvitaan suurta ja laadukasta koukkua. Titan Worm koukkua on testattu ”kentällä” yli vuoden ajan, jolloin siitä on saatu hiottua täydellisyyttä hipova, monipuolinen koukku.

• Koukussa on lukitusjousi, jolla saat vieheen pysymään entistä paremmin paikoillaan
• Säädettävä silikonistopperi pitää vieheen paikoillaan heitettäessä, mutta se myös sallii hyvän koukutuksen
• Erittäin hyvä valinta esimerkiksi hauenkalastukseen!
• SS – SUPERSLIDE pinnoite. Tämä polytetrafluorieteeni (PTFE) -pinnoite parantaa koukun tunkeutumiskykyä tarjoamalla alhaisemman kitkakertoimen. Yksinkertaisesti sanottuna se parantaa tartutusprosenttia huomattavasti ja vähemmällä voimalla. PTFE-pinnoite ehkäisee myös korroosion syntymistä
• Taottua hiiliterästä

BKK sai alkunsa Poyangissa, Kiinassa vuonna 1856. Tällöin Zhanin perheen 16-vuotias poika valmisti BKK:n ensimmäisen koukun auttaakseen paikallisia kalastajia saamaan enemmän saalista. Nykyään BKK:lla on noin 600 työntekijää työllistävä tehdas, toimistot Japanissa sekä Shanghaissa. Intohimo kalastukseen ajaa BKK:ta tuotekehitykseen ekologisesti ja tähän intohimoon luottavat tuhannet kalastajat ympäri maailman!

Vuodesta 1957 lähtien japanilainen ”Good Design Award” -palkinto on myönnetty innovatiivisimmille designeille eri aloilta. BKK on ensimmäinen kalastusbrändi, joka on koskaan saanut tällaisen palkinnon.

7,99