4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + Neliosainen leivontasetti 24,90€

Kaikki, mitä tarvitset terveellisten herkkujen leipomiseen!

KUNTO PLUSsan resepteillä ja Nordicin tyylikkäällä leivontasetillä terveellisten herkkujen leipominen on entistäkin helpompaa.

4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + Neliosainen leivontasetti 24,90€

KUNTO PLUS  antaa inspiraatiota, olipa kuntoilumuotosi mikä tahansa. Esittelemme uudet kuntoilutrendit ja kerromme, miten pidät huolen hyvinvoinnistasi syömällä oikein. KUNTO PLUS vie sinut terveellisempään ja hauskempaan elämään.

Leivontasettiin kuuluu:
Leivonta-alusta: Vaivaa, kauli ja muotoile taikina leivonta-alustan päällä, niin pöytä pysyy puhtaana. Leivonta-alusta on myös uuninkestävä, joten säästät myös leivinpaperia.
Kaulin: Kauli taikinalevy näppärästi tasaiseksi. Kaulimeen kiinnitettävien renkaiden avulla voit myös kätevästi säätää taikinalevyn paksuutta.
Muffinivuoka: 12-paikkaisessa silikonivuoassa terveelliset muffinit pysyvät muodossaan ja irtoavat joustavasta materiaalista helposti.
Nuolija: Nuolijalla on kätevää kaapia taikinakulho puhtaaksi tai leikata taikina paloihin.
Kaikki setin osat ovat konepestäviä, joten ne on helppo pitää puhtaana.

LISÄETU!
Digitaalinen reseptivihko HYVÄÄ LEIPÄÄ – 20 herkullista reseptiä
Olemme koonneet 20 parasta leivontareseptiämme digitaaliseen reseptivihkoon, jonka saat leivontasetin mukana. Se sisältää ohjeita muun muassa terveellisiin ja maukkaisiin muffineihin, mehevään kasvisleipään sekä perinteiseen hapanleipään. Leivontaopas ohjaa sinut vaihe vaiheelta ainesosien valinnasta aina siihen asti, että käsissäsi on tuore, mehevä, vastapaistettu leipä.
Leivonta-alusta: mitat 40 x 30 cm, materiaali elintarvikelaatuista silikonia, korkein käyttölämpötila 250 °C

Kaulin: pituus 33 cm, halkaisija 3,5 cm

Muffinivuoka: 12 muffinille, materiaali elintarvikelaatuista silikonia, ylin käyttölämpötila 230 °C

Nuolija: mitat 11 x 8 cm