Tee Itse -lehti + Ulkovalaisimet liiketunnistimella ja akulla

Tee Itse on Pohjoismaiden paras lehti kotinikkareille.

Kaikki lehdessä esitetyt projektit ovat toteutettu ammattilaisvoimin ja testattu asiantuntijoilla. Työvaiheet ovat kerrottu selkeästi vaihe vaiheelta ja havainnollistettu piirroksin ja ostoslistoin. Tee Itse -lehden asiantuntijoiden avulla säästät rahaa ja saat hyviä tuloksia!

Juuri nyt voit tilata 2 numeroa Tee Itse -lehteä + tilaajalahjaksi talveen sopivat ulkovalaisimet liiketunnistimella sekä akulla vain hintaan 15,90€!

Tilaa Tee Itse ja saa ulkovalaisimet lahjaksi

Ulkovalaisimet liiketunnistimella ja akulla

Uudet ja kestävät ulkovalot valaisevat hyvin pyörävajan, kellarin portaikon tai autotallin, eikä niiden käyttämiseen tarvita kalliita sähköasennuksia. Valot toimivat tehokkaalla led tekniikalla, niissä on voimakkaat paristot ja kätevä liiketunnistin, joka sytyttää lampun, kun valoa tarvitaan. Siksi paristot kestävät yli vuoden.Sarjassa on kaksi erillistä lamppua, jotka on helppo asentaa. Säädettävän kiinnikkeen ansiosta lampuilla on helppo valaista esimerkiksi takaportaat, pyörävaja, kellarin portaat tai pihatie. Voimakkaat 250 lumenin valot syttyvät heti, kun ne huomaavat liikettä 5 metrin sisällä. Liiketunnistimella syttyvät valot ehkäisevät epätoivottujen vieraiden käyntejä, pidentävät paristojen käyttöikää ja helpottavat kotiin tulemista pimeällä. Liiketunnistin ei toimi päivänvalossa.

Lamput kestävät kaikenlaista säätä, sillä ne tarkoitettu ulkokäyttöön.

Valojen yksityiskohdat:
– Sarjassa on kaksi ulkovaloa
– Kumpikin valo loistaa 250 lumenin voimakkuudella
– Liiketunnistin tunnistaa liikkeen 5 metrin etäisyydeltä
– Valojen kiinnikkeet ovat säädettäviä, joten valon voi suunnata oikeaan paikkaan
– Laadukkaat valot kestävät sadetta, tuulta ja pakkasta.