Tilaa Tieteen Kuvalehti ja saat langattomat Bluetooth gimbal-kuvanvakaaja älypuhelimeen

Tieteen Kuvalehti tyydyttää vietin, joka on yhtä vanha kuin ihmiskunta – uteliaisuuden. Jokainen numero on täynnä oivalluksia, kiehtovaa luettavaa ja yllättäviä uutisia – enemmän tietoa ympäröivästä maailmasta.

Nyt saat 2 numeroa Tieteen Kuvalehteä vain hintaan 19,90€ ja samalla kaupan päälle tilaajalahjaksi True Wireless in-ear langattomat kuulokkeet (arvo 86€). + Bluetooth gimbal-kuvanvakaaja älypuhelimeen kuulokkeiden avulla voit kuunnella musiikkia suoraan puhelimesta ilman johtoa – taustaääniä samalla vaimentaen!

Lunasta huipputarjous ja saat lahjaksi kuulokkeet tästä.

Bluetooth gimbal-kuvanvakaaja älypuhelimeen

  • Fiksu gimbal-kuvanvakaaja älypuhelimeen
  • Kuvaa videoita, jotka eivät tärähtele
  • Bluetooth-kauko-ohjaus
  • Toimii myös jalustana, kun otat valokuvia tai kuvaat videoita
  • Helppo ottaa mukaan

Nyt voit unohtaa tärähtäneet ja epätarkat kuvat ja videot, kun kuvaat älypuhelimella. Ratkaisu on tämä fiksu gimbal-kuvanvakaaja, joka pitää älypuhelimesi vakaana kuvaamisen aikana. Saat sulavia ja tasaisia videoita, joissa ei näy tärähtelyä.

Aseta vain älypuhelimesi gimbal-kuvanvakaajan kiinnikkeeseen ja käynnistä äänetön moottori. Gimbal-kuvanvakaajan tasapainottaa älypuhelimen automaattisesti ja takaa, että se pysyy vakaasti paikoillaan, kun sinä liikut, olipa näyttö sitten pysty- tai vaakasuorassa. Gimbal-kuvanvakaajan pituutta voi säätä, joten voit esimerkiksi kuvata itseäsi ja ympäristöä lomalla.

Pienen ja kätevän kauko-ohjaimen avulla voit ottaa valokuvia tai kuvata videoita kauempana älypuhelimesta ja päästä itsekin kuviin. Sen avulla pääset myös kuvaamaan esimerkiksi eläimiä lähempää.