Ultraburn – Ole vuosi 2020 kiinteänä ja solakkana

UltraBurn koostuu tarkoin valikoiduista luontaisista ainesosista, jotka tehostavat rasvanpolttoa ja auttavat sinua laihtumaan vaivattomammin.

UltraBurnin mullistava ainesosa on vadelmaketoni, joka toimii tehokkaana apuna painonpudotuksessa sekä painonhallinnassa.

Lisäksi UltraBurn sisältää myös acaimarjauutetta, vihreä tee -uutetta sekä Afrikanmangouutetta, jotka kaikki tunnetaan laihdutusta edistävinä luonnollisina aineksina.

Älä peittele ylimääräisiä kiloja, vaan polta ne UltraBurnin avulla!

Vadelmaketoni on luonnollinen ainesosa, jota esiintyy useissa hedelmissä, kuten vadelmissa ja karpaloissa. Vadelmaketonia on mahdollista ottaa talteen suoraan vadelmista. Määrällisesti kilosta vadelmia saa kuitenkin suhteellisen vähän vadelmaketonia talteen, mikä tekeekin ainesosasta erittäin arvokkaan.

Vadelmaketonia on käytetty laajalti niin kosmetiikka- kuin elintarviketeollisuudessakin. Nykyään vadelmaketoni on myös yksi suosituimmista laihdutukseen käytettävistä ravintolisistä sen tehokkuuden vuoksi.

Vadelmaketoni auttaa niin laihdutuksessa kuin painonhallinnassakin ja on 100% luonnollinen ainesosa. Se säätelee adiponektiinia, proteiinia, jolla elimistö säätelee aineenvaihduntaa. Vadelmaketoni saa myös soluissa olevan rasvan hajoamaan tehokkaammin, jolloin elimistön rasvanpoltto tehostuu.