Palveluja yrityksille

Palveluja sekä verkkokauppoja yrityksille helpottamaan yrityksen arkea.

Netistä löytyy monia sivustoja yrityksen perustamiseen esim. Suomen yrittäjien sivuilta, joten niitä palveluja täältä ei löydy. Alla listattuna ja lyhyesti esiteltynä mm. verkkokauppoja, joista ostaa tarvikkeita/tuotteita erilaisiin yrityksen tarpeisiin sekä muita palveluja yrityksille (listaus aakkosjärjestyksessä). Erilaisia rahoitus mahdollisuuksia yrityksille löytyy täältä!

AdPrint.fi
AdPrint.fi tarjoaa edullisia käyntikortteja ilmaisella toimituksella. Verkkokaupassa on myös helppokäyttöinen käyntikorttien suunnitteluohjelma.

Nimineula.fi
Nimineula.fi myy nimensä mukaan nimineuloja, joita käyttävät palveluammateissa työskenelevät ihmiset kuten hoitajat, myyjät, järjestyksenvalvojat, ym. Voit tilata nimineulan omalla nimelläsi ja erilaisilla designeilla, jotka sopivat työnkuvaasi.

Nordicink
Mustepatruunat, värikasetit sekä paljon muuta kaikkiin tarpeisiin, kotitoimistoista suuriin yrityksiin. Nordicinkillä on musteet, mustepatruunat, värikasetit sekä laserkasetit kaikkiin tulostimiin mitä markkinoilta löytyy. Valikoimasta löytyy kaikkien suurimpien merkkien alkuperäisiä ja yhteensopivia mustepatruunoita kuten HP, Epson, Canon, Brother, Samsung, Dell, Lexmark Xero jne. Nordicinkin tavoitteena on tarjota aina markkinoiden edullisin hinta, kun kyseessä on musteet, värikasetit, mustepatruunat, laservärikasetit ja toimistotarvikkeet.

Painotuotteita.fi
Painotuotteita.fi tekee kaiverruksia erilaisiin tuotteisiin.

Kaiverrukset tehdään mekaanisella tai laserkoneella. kaivertaa mm. puuhun, metalliin, muoviin, alumiiniin, nahkaan ja lasiin ym.
Logot ja tekstit tarkasti pieniinkin kohteisiin. Tuotteita mm. ovikilvet, postilaatikon kilvet, nimineulat, yritystuotteet, lemmikkieläinten hautakilvet, lemmikkieläinten pantalaatat, lahjakilvet, laitekilvet, kiinteistökilvet ja numerot.

Yrityslainaa netistä

Yrityslainaa voi hakea netistä niin pankeista kuin myös muilta yritysrahoitusta tarjoavilta tahoilta. Se mistä lainaa hakee on jokaisen yrittäjän oma valinta ja täällä esittelemme muutamia rahoitusta tarjoavia palveluja. Ns. ”perinteiset” pankit ovat ensimmäinen vaihtoehto, lisäksi on Finnvera joka tarjoaa erilaisia lainoja  yrityksille niin pienille kuin isoille. Nykyään yrityslainaa netistä tarjoaa myös muut lainantarjoajat, joka voi …