Yrityslainaa netistä

Yrityslainaa voi hakea netistä niin pankeista kuin myös muilta yritysrahoitusta tarjoavilta tahoilta. Se mistä lainaa hakee on jokaisen yrittäjän oma valinta ja täällä esittelemme muutamia rahoitusta tarjoavia palveluja. Ns. ”perinteiset” pankit ovat ensimmäinen vaihtoehto, lisäksi on Finnvera joka tarjoaa erilaisia lainoja  yrityksille niin pienille kuin isoille. Nykyään yrityslainaa netistä tarjoaa myös muut lainantarjoajat, joka voi olla jossain tilanteessa hyvä vaihtoehto. Tässä muutama tällainen, lisäksi yrityslainaa voi hakea kuluttajille lainoja tarjoavilta sivustoilta.

BusinessCredit

BusinessCredit
BusinessCredit on J.W.-Yhtiöt Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 – 100 000 euron lainaa yritykselle. Laina-aika on 3 – 12 kuukautta.

BusinessCreditin yrityslaina on selkeästi hinnoiteltu, sillä kulut koostuvat pelkästä toimitusmaksusta. Kulut näet helposti BusinessCreditin sivustolta löytyvän laskurin avulla. Toimitusmaksun lisäksi lainoihin ei tule muita kuluja.

BusinessCredit edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euron lainaan asti riittää yksi takaaja. Tätä suuremmat lainat vaativat kaksi takaajaa. Takaajat ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä.

BusinessCredit vaatii seuraavaa lainaa hakevalta yritykseltä ja sen vastuuhenkilöiltä:

-Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä ja suomalainen
-Yrityksen vastuuhenkilöiden tulee olla hyvämaineisia
-Yrityksellä ei saa olla maksuhäiriöitä
-Takaajalla/takaajilla ei saa olla maksuhäiriöitä.

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, ja myös erien suuruus on laskurissa nähtävillä. Rahoitusta varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, vaan lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan lainanhakijan liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Lainapäätös luvataan jopa saman päivän aikana ja lainatarjouksen hakeminen on ilmaista.

 

Ferratum Business

Ferratum Business
Lainaa Ferratumilta rahat, joilla saat yrityksesi kasvamaan, nopeasti! Nopeampi ja helpompi tapa saada yrityslaina. Ferratum yrityslainalla vältät turhat paperityöt ja vaivan. Toisin kuin pankit, saat Ferratumilta päätöksen minuuteissa, ei viikoissa. Kun laina on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua.

-Lainaa 2 000-250 000 euroa
-jopa 18 kuukauden laina-aika
-Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
-Ei piilokuluja

Ota yrityslaina ja tee investointeja, palkkaa lisää työntekijöitä tai täytä kasvusi taloudelliset vaatimukset. Ferratum yrityslaina on turvallinen ja varma laina. Täytä vain maksuton hakemus minä vain vuorokauden tuntina.

Lainaehdot:

-Yritykselläsi on ollut toimintaa vähintään 2 vuoden ajan.
-Jos vuosittainen liikevaihtosi on yli 75 000 euroa.
-Jos yrityksen johto toimii Suomessa.

 

FIN Yritysrahoitus

FIN Yritysrahoitus
Kotimainen FIN Yritysrahoitus myöntää 2.000 – 10.000 euron lainoja kaikenkokoisille yrityksille joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Lainaa on helppo hakea ilmaisella verkkohakemuksella, eikä sinulta edellytetä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista.

Qred Yrityslaina

Qred Yrityslaina
Suomen Yrityslaina on osa pohjoismaista rahoitusalan konsernia Qred AB, josta yritykset voivat hakea lainaa 1000 – 25.000 euroa hankintoihin tai käyttöpääomaksi. Lainan hakeminen ei maksa mitään, eikä avauskuluja veloiteta. Lisäksi lainansaanti on nopeaa ilman ikäviä lisäyllätyksiä. Oli lainatarpeesi iso tai pieni, olet aina tervetullut Qred Yrityslainaan!

-Lainaa 1 000-25 000 €
-Takaisinmaksuaika 1-12 kk, uudet asiakkaat 1-6 kk
-Kulut alk 1.75 %/kk
-Korko 0 %, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 0€, muut piilokulut 0€
-Mahdolliset muutokset takaisinmaksuun 0€
-Maksat kulua vain käytetyltä laina-ajalta