Yrityslainaa netistä

Yrityslainaa netistä voivat hakea niin pienet kuin isotkin yritykset erilaisiin rahoitustarpeisiin. Lainaa voi hakea useasta paikasta ja se mistä sitä hakee on jokaisen yrittäjän omassa harkinnassa. Useimmista paikoista lainan hakeminen on automatisoitu ja päätökset saa jopa minuuteissa. Seuraavksi esittelyssä yrityksille lainoja tarjoavia palveluja.

Kilpailuta yrityslainat

Sortterin avulla saat useita lainatarjouksia helposti yhdellä hakemuksella. Voit valita itsellesi sopivimman lainan 500  – 5 000 000 euron väliltä. Voit saada vakuudetonta yrityslainaa jopa 250 000 euroon saakka. Suurempiin, yli 250 000 euron lainasummiin tarvitaan yleensä myös reaalivakuus.

 

Sortter on läpinäkyvä vertailupalvelu, täytä hakemus täällä >>

Yrityslainaa netistä

FIN Yritysrahoitus >>

FIN Yritysrahoitus myöntää yrityksellenne 2.000 – 10.000 euroa lainaa joustavalla 6-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainaa on helppo hakea verkkohakemuksella, sillä asiakas ei edellytä tilinpäätöksen tai muiden liitteiden toimittamista.    

Front Kasvurahoitus >>

Front Kasvurahoitus on erittäin kilpailukykyinen yrityslainapalvelu, joka myöntää yritysrahoitusta nopealla aikataululla 2.000-100.000 €. Front Kasvurahoitus erottuu edukseen kilpailukykyisen rahoitustarjouksen lisäksi rahoituksen nopeudella, joustavuudella ja erinomaisella asiakaspalvelullaan.

 

Yrityslainahakemuksen täytät helposti muutamassa minuutissa netissä, ja räätälöidyn rahoitustarjouksen saat arkipäivisin tunnissa. Rahat maksetaan yrityksen tilille välittömästi positiivisen luottopäätöksen jälkeen. Yritykselle nimetään rahoitusasiantuntija, joihin voit olla yhteydessä kaikissa yrityksen rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Saldo Finance >>

Saldo Finance Oyj tarjoaa nyt edullista ja vaivatonta Yrityslainaa kaikenkokoisille yrityksille kaikkiin investointeihin. Voit hakea Yrityslainaa oman yrityksesi tarpeisiin 1000 – 50 000 € ja koska palvelu on täysin automaattinen, saat lainapäätöksen heti lainahakemuksen päätteeksi.

 

Automaattinen ja sähköinen lainahakemus tekee lainan hakemista erittäin vaivattoman: hakemuksen liitteeksi ei tarvitse toimittaa perinteisiä dokumentteja. Yrityksen vastuuhenkilön täyttämä hakemus voidaan vahvistaa sähköisellä allekirjoituksella.

Saldo Yrityslainan korko on 0%, joten yrityksesi maksaa lainastaan vain kiinteän kulun, joka lasketaan yrityskohtaisesti. Näin Saldo voi tarjota yrityksen taloudelliseen tilanteeseen sopivan yksilöllisen hinnan lainalle.

Saldo Yrityslainan maksuaika on joustava. Lainahakemuksen yhteydessä voit valita yrityksesi toimintaan sopivan maksuajan 1 – 24 kk väliltä.

 

Valitse yrityksesi kumppaniksi Saldo Yrityslaina:

  • ​Voit valita investointeihin sopivan lainasumman 1000 – 50 000 € väliltä
  •  Voit valita myös yrityksellesi sopivan maksuajan 1 – 24 kk väliltä
  • Yrityslainan korko on 0%, vain kiinteä kulu, joka lasketaan tarjouskohtaisesti
  • Ei dokumenttien toimittamista
  • Täysin sähköinen ja automaattinen palvelu
  • Lainahakemuksen voi täyttää milloin vain ja lainapäätös annetaan heti
  • Laina siirtyy käsittelyyn heti tai heti kun mahdolliset tarvittavat sähköiset allekirjoitukset on toimitettu
  • Soveltuu kaikenikäisille ja -kokoisille yrityksille
  • Lainalla rahoittaa vaivattomasti: käsirahan suuremmasta hankinnasta, kuukausittaisen vaihtelun aiheuttaman vajeen, nopeat investoinnit

BusinessCredit >>

BusinessCredit on WS Finance Oy:n tarjoama yrityslaina pienyrityksille. Palvelun kautta on mahdollista hakea 1000 – 100 000 euron lainaa yritykselle. Laina-aika on 3 – 18 kuukautta.


BusinessCreditin yrityslaina on selkeästi hinnoiteltu, sillä kulut koostuvat pelkästä toimitusmaksusta. Kulut näet helposti BusinessCreditin sivustolta löytyvän laskurin avulla. Toimitusmaksun lisäksi lainoihin ei tule muita kuluja.


BusinessCredit edellyttää yksityishenkilön omavelkaisen takauksen. 20 000 euron lainaan asti riittää yksi takaaja. Tätä suuremmat lainat vaativat kaksi takaajaa. Takaajat ilmoitetaan hakemuksen yhteydessä.

BusinessCredit vaatii seuraavaa lainaa hakevalta yritykseltä ja sen vastuuhenkilöiltä:

-Yrityksellä tai sen vastuuhenkilöillä ei ole tuoreita maksuhäiriöitä
-Yritys on kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
-Yritys ja sen johto toimii Suomessa
-Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä.
 

Laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä, ja myös erien suuruus on lainatarjouksessa nähtävillä. Rahoitusta varten ei tarvitse kerätä perinteistä tilinpäätösdokumentaatiota, vaan lainakelpoisuus ja hyväksytty lainamäärä lasketaan lainanhakijan liiketoiminnasta tehdyn arvion perusteella. Lainapäätös luvataan jopa saman päivän aikana ja lainatarjouksen hakeminen on ilmaista.

Yritysluotto.fi >>

Yritysluotto.fi tarjoaa lainaa 3 000–100.000€ tarpeen mukaan 1–18 kuukauden maksuajalla.
 
Yritysluotto.fi sopii erinomaisesti yrityksille, jotka painivat kassavirran vaihteluiden aiheuttamissa tai muissa yllättävissä taloudenpidon haasteissa. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. liiketoiminnan nopea kasvu, asiakkaiden maksuviiveet ja muut päivittäiset haasteet, jotka asettavat omat vaatimuksensa yrityksen käyttöpääoman hallintaan tai aiheuttavat kassavajetta. Yritysluottoa käytetään myös esim. hankintoihin ja kalustoon.  
 
Tärkeimpiä toimialoja asiakaskunnassamme ovat rakennusala, logistiikka ja ns. ”toimistot”
 
Yritykselle myönnettävän lainan saamisen edellytyksenä on yrityksen ja vastuuhenkilöiden luottokelpoisuus sekä yksityishenkilön tai -henkilöiden antama omavelkainen takaus. Yli 20 000€ lainasummiin vaaditaan kahden yksityishenkilön antama omavelkainen takaus.
 

Kelpoisuusvaatimukset:

– Kaupparekisterissä oleva suomalainen yritys
– Yrityksen vastuuhenkilöt ovat hyvämaineisia
– Yrityksellä ei ole maksuhäiriöitä
– Takaajalla/takaajilla ei ole maksuhäiriöitä