Kokeile SleepRepairia: innovatiivinen lisäravinne parempaan uneen!

SleepRepair – innovatiivinen lisäravinne, joka luotiin viimeisimpien tieteellisten tutkimusten pohjalta huolehtimaan unesi laadusta. Vain 2 aterian yhteydessä nautittua kapselia ja kehosi saa kaikki tarvittavat yrtit ja vitamiinit tasapainoisessa muodossa!

Laventelia, Kamomillaa, Sitruunamelissaa ja Humalauutetta on testattu yli 5000:llä kliinisellä tutkimuksella, jotka löytyvät maailman suurimmasta lääketieteen kirjastosta – PubMed.gov:sta. Ja kiinnostus vain kasvaa… Uusia tutkimuksia aloitetaan jatkuvasti.

Kokeile SleepRepairia: innovatiivinen lisäravinne parempaan uneen!

Nyt voit kokeilla SleepRepairia 50% alennuksella ensimmäisestä kuukaudesta, ja kokea vaikutukset itse.

Oomi Kiinteä -sähkösopimus!

Oomi Kiinteä -sähkösopimus!

Määräaikaisella Oomi Kiinteä 24 kk -sähkösopimuksella hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Voit tehdä sähkösopimuksen asuitpa missä päin Suomea tahansa.

Tästä sähköä kiinteään hintaan!

Kolme syytä tarttua Oomin sähkösopimukseen:
– Oomi Kiinteä 24 kk on turvallinen. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.
– Oomi Kiinteä 24 kk on helppo. Sen tekeminen vie vain pari minuuttia. Sähköasiat kuntoon kerralla pitkäksi aikaa.
– Vaihtoturvalla voit räätälöidä sopimuksesi ja päivittää sen vuoden kuluttua halvempaan, jos sähkön hinta laskee.

Oomi Energia tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua aina halpaan hintaan.

Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätimme yhdistää voimamme ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Viralliset James Bond -keräilytuotteet – Varmista omasi nyt!

Viralliset James Bond -keräilytuotteet – Varmista omasi nyt!

Tilaamalla Goldfinger-hopearahan aloitat kokoelman, joka sisältää kaikki kuusi rahaa omistettuna eri Bond-näyttelijöille ja -elokuville.

Viralliset James Bond -keräilytuotteet – Varmista omasi nyt!

Goldfinger-hopearaha on puhdasta 99,99 % hopeaa, ja sen kuvitus on inspiroitunut alkuperäisestä Goldfinger-julistesta. Maailmanlaajuinen lyöntimäärä on vain 12 007 kappaletta, joten tämä on harvinainen tilaisuus hankkia oma James Bond -keräilyrahasi.

Tilaamalla nyt saat Goldfinger-hopearahan etuhintaan vain 69 euroa, ja maksamme toimituskulut puolestasi. Lisäksi saat lahjaksi keräilykotelon, johon voit säilyttää kokoelmasi muita rahoja.

Verkkotunnusten myynti ja osto

Myytävät verkkotunnukset

Joskus on tilanne, että verkkotunnus (domain) jonka haluaa käyttöön on varattu. Jotkut rekisteröidyistä verkkotunnuksista on mahdollista ostaa itselle. Nykyiselle omistajalle jäänyt tarpeettomaksi tai joku taho rekisteröinyt tämän varalta tai tarkoituksella. 

Catcha.fi on palvelu, jossa voit ostaa, vuokrata tai myydä .fi verkkotunnuksia helposti. Palvelun kautta on myös varata vanhenevia domaineja eli joita ei ole uudistettu.

Verkkotunnusten hinta

Myytävät verkkotunnukset maksavat muutamista satasista aina useisiin tuhansiin. Osa myydään tarjousten perusteella. Domainin voi myös vuokrata esim. jonkin projektin takia, tällöin hinta joitakin satasia.

 

 

Arthorol Pro – Yhteinen hyvinvointi alkaa nivelistäsi

Arthorol Pro on uusi, uraauurtava niveltuote dokumentoidulla teholla aroille ja jäykille nivelille!

Nivelten hyvinvointi on tärkeää aktiiviseen elämäntapaan, erityisesti kun vanhenemme. Aivan kuten kaikki muutkin kehon osat myös nivelet ja rusto tarvitsevat erityisiä ravintoaineita säilyttääkseen hyvinvointinsa ja toimivuutensa. Arthorol Pro yhdistää dokumentoidut ja tehokkaat ainesosat nivelille.

Arthorol Pro on vegetaarinen, jotta se sopisi mahdollisimman monelle.

Lue lisää tuotteesta täältä >>

Tämä ravintolisä sisältää tärkeitä ainesosia, jotka auttavat vahvistamaan nivelten rakennetta ja parantamaan niiden toimintaa. Sen avulla voit nauttia elämästä ilman nivelkipuja ja -ongelmia.

Olemme varmoja, että tämä ravintolisä auttaa sinua ylläpitämään terveyttäsi ja hyvinvointiasi. 

Yksi Arthorol Pron pääainesosista on OvoMet® – luontainen kollageeni munankuoren kalvosta. Kananmuna on ravintorikas osa ruokavaliotamme, mutta monet meistä eivät tiedä, että tärkein ravinne on kuoressa – siinä osassa, jonka useimmiten heitämme menemään. Munankuoren sisällä oleva ohut kalvo sisältää kolmea kehon nivelten hyvinvointiin käyttämää rakennusainetta: glukosamiini, kollageeni ja keratiini. Juuri sen vuoksi munankuoren kalvo on niin tärkeä ainesosa Arthorol Prossa. Munankuoren kalvosta tehdyt tutkimukset osoittavat, että säännöllinen sen sisältämien ainesosien pitempi aikainen käyttö voi vähentää nivelvaivoja, ja siten edistää päivittäistä hyvinvointia.

 

Lapin luonto mitali ilmaiseksi

Lappi leiskuu kullatussa mitalissa


Suomen Lappi on luonnon ihmemaa. Se tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille: puhdasta ilmaa hengitettäväksi, maagisia maisemia ihailtavaksi ja paikallista purtavaa maisteltavaksi.

Mitalin tilaukseen pääset tästä.

Lumoavan kaunis on myös uusi Lapin luonto –mitali. Siihen on kuvattu Lapin maakuntaeläin poro sekä pohjoisen soiden tavoiteltuja aarteita, hilloja. Taustalla kohoaa komean ruskapeitteen saanut veistoksellinen Saana-tunturi. Kuva-aiheen ympärillä on kullanhohtoinen kehys, jota koristaa kansalliskukkamme kielo.

 • Aito 24 karaatin kultaus
 • Näyttävä valokuvaviimeistely
 • Enimmäislyöntimäärä 10 000 kappaletta
 • Et sitoudu muihin tilauksiin

Lapin luonto –mitali on yksittäinen tuote, joten et sitoudu muihin tilauksiin. Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä lähetyksillämme on maksuton 14 päivän palautusoikeus.

VigroVital ravintolisä miehelle

VigroVital ravintolisä miehelle 

Useimmat miehet kokevat ikääntymisen ja testosteronitasojen laskun shokkina. Jo 30-vuotiaasta lähtien miesten testosteronitaso alkaa laskea 1 % joka vuosi ja monet asiat kehossa muuttuvat sen myötä.

60-vuotiaana olet saattanut menettää jopa 50 % testosteronistasi. Monet huomaavat, etteivät he halua tehdä yhtään mitään. Elämänlaatu on heikentynyt johtuen seuraavista:

 • Vähäinen energia
 • Painonnousu
 • Vähentynyt lihasmassa
 • Vähentynyt libido

VigroVital® on tarkoin kehitetty ravintolisä, jossa on yhteensä 18 huolellisesti valittua ainesosaa, jotka tukevat miesten luonnollisia toimintoja ja mahdollistavat pidemmän kestävyyden ja säilytät voiman, puhdin ja energian, jotka tekevät miehistä miehiä. Optimaalista vaikutusta varten VigroVital sisältää sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä. VigroVitalin sisältämä ruusunjuuri voi edistää potenssia, B3-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää normaalia lihasten toimintaa.

Ei ole sattumaa, että jotkut VigroVitalin® ainesosista olivat aikanaan kiellettyjä luostarin munkeilta.

 • Parempaan libidoon ja potenssiin
 • Parempaan kestävyyteen
 • Parempaan lihasmassaan

Tilaa tervetuliaispaketti klikkaamalla tästä >>

*Vain 7,90 € tervetuliaispaketin postimaksusta. Tervetuliaispaketti aloittaa kestotilauksen toimituksilla 4 kuukauden välein, niin kauan kuin itse haluat. Sitoutumisaikaa ei ole.

MOBROG – Tienaa kyselyistä

MOBROG – Tienaa kyselyistä rahaa

MOBROG® in kautta voit olla aktiivisesti mukana markkinatutkimuksessa, kertoa mielipiteesi ja ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin.

MOBROG – Palkkiolliset kyselyt >>

MOBROG on saksalaisen markkinatutkimusyrityksen SPLENDID RESEARCH GmbH:n tarjoama palvelu. Teemme maailmanlaajuisesti kyselyitä Internetin ja älypuhelimille tarkoitetun mobiilisovelluksemme välityksellä. Verkkopaneelimme on sidoksissa maailmanlaajuiseen verkostoon, joten pystymme suorittamaan laajoja, korkealaatuisia kyselyitä.

Kyselyihimme osallistujat saavat kiitoksen ja arvostuksen merkkinä palkkion, joka maksetaan PayPalin välityksellä.

Voidaksemme pysyvästi taata tutkimuksen korkean laadun olemme sitoutuneet noudattamaan ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice -sääntöjä ja täytämme palveluissamme MRS:n, CASRO:n, MRA & ARF:n laatimat kansainvälisen markkinatutkimuksen vaatimukset.

eTasku – Yrittäjän paras kaveri taistelussa kuittirumbaa vastaan!

Tuskailetko yrityksen kuittien kanssa?

Paperisten kuittien säilöminen ja toimittaminen on turhauttavaa puuhaa ja taskujen pohjalle sullotuilla kuiteilla on myös valitettavan usein tapana hukkua. Yritys ei myöskään voi laskuttaan ketään oman kuittirumbansa hoitamisesta. Siksi se kannattaa tehdä itselle mahdollisimman helpoksi.

eTaskun mobiilisovelluksella kuvaat tositteet näppärästi kirjanpitäjällesi muutamalla napin painalluksella. Automaattisen kuvantunnistuksen (OCR) ansiosta lisäät tositteen tietoineen alle 10 sekunissa, ilman turhaa naputtelua. Tosite välittyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjän käsiteltäväksi ja alkuperäisellä paperitositteella voit heittää vaikkapa vesilintua.

Tehosta yrityksen kuittien ja matkalaskujen käsittelyä eTaskulla >>

Voit kokeilla eTaskua maksutta ja ilman sitoumuksia 30 päivän ajan yhdessä kirjanpitäjänne kanssa.

Figur – Pudota painoa tänään

Pudota painoa tänään Figurilla

FIGUR®-sovellus on menestyksekäs ja tutkimuksilla todistettu. Näiden tietojen perusteella voimme laskea ajan, jonka todennäköisesti tarvitset saavuttaaksesi haluamasi painon.

Pudota painoa tänään Figurilla – Kokeile täällä

 • Selvitä, kuinka paljon painoa voit todennäköisesti pudottaa FIGUR®-sovelluksella.
 • Selvitä, sopiiko FIGUR®-haku sinulle henkilökohtaisesti ja kuinka paljon aikaa tarvitset.
 • FIGUR® on tällä hetkellä saatavilla reseptivapaasti ja ilman reseptiä.