Lapin luonto mitali ilmaiseksi

Lappi leiskuu kullatussa mitalissa


Suomen Lappi on luonnon ihmemaa. Se tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille: puhdasta ilmaa hengitettäväksi, maagisia maisemia ihailtavaksi ja paikallista purtavaa maisteltavaksi.

Mitalin tilaukseen pääset tästä.

Lumoavan kaunis on myös uusi Lapin luonto –mitali. Siihen on kuvattu Lapin maakuntaeläin poro sekä pohjoisen soiden tavoiteltuja aarteita, hilloja. Taustalla kohoaa komean ruskapeitteen saanut veistoksellinen Saana-tunturi. Kuva-aiheen ympärillä on kullanhohtoinen kehys, jota koristaa kansalliskukkamme kielo.

 • Aito 24 karaatin kultaus
 • Näyttävä valokuvaviimeistely
 • Enimmäislyöntimäärä 10 000 kappaletta
 • Et sitoudu muihin tilauksiin

Lapin luonto –mitali on yksittäinen tuote, joten et sitoudu muihin tilauksiin. Tilauksesi on täysin turvallinen, sillä lähetyksillämme on maksuton 14 päivän palautusoikeus.

VigroVital ravintolisä miehelle

VigroVital ravintolisä miehelle 

Useimmat miehet kokevat ikääntymisen ja testosteronitasojen laskun shokkina. Jo 30-vuotiaasta lähtien miesten testosteronitaso alkaa laskea 1 % joka vuosi ja monet asiat kehossa muuttuvat sen myötä.

60-vuotiaana olet saattanut menettää jopa 50 % testosteronistasi. Monet huomaavat, etteivät he halua tehdä yhtään mitään. Elämänlaatu on heikentynyt johtuen seuraavista:

 • Vähäinen energia
 • Painonnousu
 • Vähentynyt lihasmassa
 • Vähentynyt libido

VigroVital® on tarkoin kehitetty ravintolisä, jossa on yhteensä 18 huolellisesti valittua ainesosaa, jotka tukevat miesten luonnollisia toimintoja ja mahdollistavat pidemmän kestävyyden ja säilytät voiman, puhdin ja energian, jotka tekevät miehistä miehiä. Optimaalista vaikutusta varten VigroVital sisältää sinkkiä, joka auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa veressä. VigroVitalin sisältämä ruusunjuuri voi edistää potenssia, B3-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Magnesium edistää normaalia lihasten toimintaa.

Ei ole sattumaa, että jotkut VigroVitalin® ainesosista olivat aikanaan kiellettyjä luostarin munkeilta.

 • Parempaan libidoon ja potenssiin
 • Parempaan kestävyyteen
 • Parempaan lihasmassaan

Tilaa tervetuliaispaketti klikkaamalla tästä >>

*Vain 7,90 € tervetuliaispaketin postimaksusta. Tervetuliaispaketti aloittaa kestotilauksen toimituksilla 4 kuukauden välein, niin kauan kuin itse haluat. Sitoutumisaikaa ei ole.

MOBROG – Tienaa kyselyistä

MOBROG – Tienaa kyselyistä rahaa

MOBROG® in kautta voit olla aktiivisesti mukana markkinatutkimuksessa, kertoa mielipiteesi ja ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin.

MOBROG – Palkkiolliset kyselyt >>

MOBROG on saksalaisen markkinatutkimusyrityksen SPLENDID RESEARCH GmbH:n tarjoama palvelu. Teemme maailmanlaajuisesti kyselyitä Internetin ja älypuhelimille tarkoitetun mobiilisovelluksemme välityksellä. Verkkopaneelimme on sidoksissa maailmanlaajuiseen verkostoon, joten pystymme suorittamaan laajoja, korkealaatuisia kyselyitä.

Kyselyihimme osallistujat saavat kiitoksen ja arvostuksen merkkinä palkkion, joka maksetaan PayPalin välityksellä.

Voidaksemme pysyvästi taata tutkimuksen korkean laadun olemme sitoutuneet noudattamaan ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice -sääntöjä ja täytämme palveluissamme MRS:n, CASRO:n, MRA & ARF:n laatimat kansainvälisen markkinatutkimuksen vaatimukset.

eTasku – Yrittäjän paras kaveri taistelussa kuittirumbaa vastaan!

Tuskailetko yrityksen kuittien kanssa?

Paperisten kuittien säilöminen ja toimittaminen on turhauttavaa puuhaa ja taskujen pohjalle sullotuilla kuiteilla on myös valitettavan usein tapana hukkua. Yritys ei myöskään voi laskuttaan ketään oman kuittirumbansa hoitamisesta. Siksi se kannattaa tehdä itselle mahdollisimman helpoksi.

eTaskun mobiilisovelluksella kuvaat tositteet näppärästi kirjanpitäjällesi muutamalla napin painalluksella. Automaattisen kuvantunnistuksen (OCR) ansiosta lisäät tositteen tietoineen alle 10 sekunissa, ilman turhaa naputtelua. Tosite välittyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjän käsiteltäväksi ja alkuperäisellä paperitositteella voit heittää vaikkapa vesilintua.

Tehosta yrityksen kuittien ja matkalaskujen käsittelyä eTaskulla >>

Voit kokeilla eTaskua maksutta ja ilman sitoumuksia 30 päivän ajan yhdessä kirjanpitäjänne kanssa.

Figur – Pudota painoa tänään

Pudota painoa tänään Figurilla

FIGUR®-sovellus on menestyksekäs ja tutkimuksilla todistettu. Näiden tietojen perusteella voimme laskea ajan, jonka todennäköisesti tarvitset saavuttaaksesi haluamasi painon.

Pudota painoa tänään Figurilla – Kokeile täällä

 • Selvitä, kuinka paljon painoa voit todennäköisesti pudottaa FIGUR®-sovelluksella.
 • Selvitä, sopiiko FIGUR®-haku sinulle henkilökohtaisesti ja kuinka paljon aikaa tarvitset.
 • FIGUR® on tällä hetkellä saatavilla reseptivapaasti ja ilman reseptiä.

Onko ruoka nykyään liian kallista Suomessa?

Onko ruoka nykyään liian kallista Suomessa?

Onko tuotteiden itse skannaaminen tulevaisuus? Vastaa muutamaan nopeaan kysymykseen ja osallistu vapaavalintaisen ruokakaupan lahjakortin arvontaan. Saat itse valita mihin ruokakauppaan haluaisit voittaa lahjakortin.

Osallistu klikkaamalla tästä >>

Osallistuminen kestää vain muutaman sekunnin ja osallistuminen ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään.

Arkadia Rahoitus

Arkadia Rahoitus

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästä tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2015.

 • ✔ Edulliset korot

 • ✔ Nopeat lainatarjoukset

 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

 • Perusvaatimukset:

  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, palkka- tai eläketulot pitää olla säännölliset ja ei maksuhäiriömerkintöjä

Täytä hakemuksesi täällä >>

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.

Kyselytutkimuksista – Tienaa rahaa helposti

Kysely- ja mielipidetutkimuksia

Netissä ja puhelimella on mahdollista osallistua erilaisiin kysely- ja mielipidetutkimuksiin, joissa on mahdollisuus ansaita hieman vaivan palkkaa. Palkkio on joko suoraan rahaa tai sitten lahjakortteja verkkokauppoihin. Yhdestä kyselystä tienaa muutamista senteistä muutamiin euroihin, mutta mikäli oikeassa kohderyhmässä on ja saa kyselyjä joihin osallistua, niin ainakin taskurahaa saa. Liity nyt ja osallistu vuoden ajan ja ehkä olet tienannut muutaman satasen, jolla itsesi vuoden päästä palkitset.

Muutamia palveluja joihin liittyminen (rekisteröinti) maksutonta

Attapoll on puhelimeen asennettava kyselytutkimussovellus, johon tulee päivittäin uusia kyselyitä, joista maksetaan sentistä reiluun euroon. 

Lataa Attapoll sovellus puhelimeen täältä >>

Mielipidetutkimus on paneeli, johon rekisteröitymällä voit vastata kysymyksiin ja ansaita rahaa. Liity 1.5 miljoonan ihmisen joukkoon, jonka mielipiteet vaikuttavat tulevaisuuden maailmaan. Rekisteröidy ilmaiseksi käyttämällä sähköpostiosoitettasi. 

Rekisteröidy täällä >>

MOBROG® in kautta voit olla aktiivisesti mukana markkinatutkimuksessa, kertoa mielipiteesi ja ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin.

MOBROG – Palkkiolliset kyselyt >>

MonoSurveys -palvelussa voit vaikuttaa nimettömästi ilmaisemalla mielipiteesi osallistumalla erilaisiin kyselyihin.

Osallistuminen on aina täysin ilmaista. Sinut aina palkitaan kyselyihin osallistumisesta. Palkinto riippuu esim. kyselyn pituudesta. Kyselyn tekeminen vie yleensä 5-20 minuuttia ja palkintosumma on yleensä 0.40-4 €.

Liity paneelin jäseneksi täällä >>

Toluna Influencers -jäsenenä sinulla on mahdollisuus muuttaa sinulle tärkeitä tuotteita ja palveluita! Liitymmällä jakamaan mielipiteesi osallistumalla kyselyihin ansaitset palkintoja!

Täytä liittymisesi täällä >>

iRaha – 25-2000 euroa

iRaha tarjoaa rahoituspalveluja pienlainakategoriassa. Tavoitteemme on luoda nopeita ja automatisoituja rahoituspalveluja asiakkaidemme jokapäiväisiin tarpeisiin. Kaikki palvelujärjestelmämme ovat omien talous- ja teknologia-alan ammattilaistemme suunnittelemia ja luomia. Yrityksen oma kehittynyt lainajärjestelmä takaa vastuullisen lainanannon ja tukee salamannopeita ja käteviä maksuja asiakkaillemme.

Jätä lainahakemus täällä >>

 • Lainasummat alkaen 25 euroa ja enimmillään 2000 euroa.
 • Laina-aika 30-90 päivää.
 • Kertaluonteinen lainanhoitokulu 5 €
 • Korko 20 %

Lainaesimerkki’:

Lainasumma 100 euroa
Laina-aika: 30 päivää
Takaisinmaksueriä: 1 kpl.
Luottokorko: 1,67 €
Lainanhoitokulut: 5,00 €
Luottokustannukset yhteensä: 6,67 €. Takaisinmaksettava summa yhteensä: 106,67 €. Lainakorko: 20 %

Liity Mielipidetutkimus paneeliin ja ansaitse rahaa

Mielipidetutkimus on paneeli, johon rekisteröitymällä voit vastata kysymyksiin ja ansaita rahaa. Liity 1.5 miljoonan ihmisen joukkoon, jonka mielipiteet vaikuttavat tulevaisuuden maailmaan. Rekisteröidy ilmaiseksi käyttämällä sähköpostiosoitettasi. 

Mielipidetutkimus on oikea paikka ihmisille, joilla on mielipiteitä ja näkemyksiä. Haluamme joukkoomme ajattelijoita, väittelijöitä ja niitä, jotka tietävät, mistä pitävät ja miksi.