Seiska on Suomen suosituin viikkolehti! Seiska tekee arjesta hauskempaa! Seiska on koko kansan salarakas, joka viihdyttää, kiihdyttää ja herättää keskusteluja jutuillaan.

Seiska on maan kattavin viihdelehti, josta luet sensaatiot ja kutkuttavimmat julkkisten kuulumiset, tempaukset ja lemmenkuviot. Seiska on myös ylivoimainen TV-opas: saat koko viikon leffatarjonnan, tietoa suosikkisarjoista ja mielenkiintoisimmat juonipaljastukset.

Seiska nyt alk. 2,49 € / nro ja tilaajalahjoina aktiivisuusranneke sekä Ratian olkalaukku.

Aktiivisuusrannekkeen avulla seuraat otettujen askelten määrää, kuljettua matkaa sekä energiankulutusta.

Solmi palkitseva sähködiili – Saat etuja 50€:n arvosta

Solmi Kotimaan Energian palkitseva Netto Diili 24kk -sähkösopimus. Saat sekä seuraavasta sähkölaskustasi 40€ maksuhyvityksen että 10€ PakuRahaa auton tai varaston vuokraamiseen!

Tilaamalla nyt Netto Diili 24kk -sopimuksen saat hyvän sähködiilin lisäksi kasapäin rahanarvoisi etuja! Saat 10€ PakuRahaa auton tai varaston vuokraamiseen sekä seuraavasta sähkölaskustasi 40€ maksuhyvityksen! Säästösi yhteensä 50€! Solmittuasi sähkösopimuksen saat kampanjakoodin jonka voit hyödyntää pakun tai varaston vuokraamiseen Pakuovelle.comissa tai Cityvarasto.fissä.

Kotimaan Energian asiakkaana voit aktivoida Sähkötunti-edun, niin saat tunnin ilmaista sähköenergiaa joka päivä. Mikäli valitset sopimukseesi lisäpalveluita saat ne kuukauden ajan veloituksetta. Mikäli muutat kesken sopimuskauden uuteen kotiin, saat tuparilahjaksi 120h ilmaista sähköenergiaa!

Netto Diili on pitkällä aikavälillä edullinen valinta sillä se koostuu tuntitarkasta pörssisähköstä. Kotimaan Energian Netto Diili 24 kk -asiakkaiden keskimääräinen laskutushinta vuonna 2020 oli vain 3,76 snt/kWh. Diilin asiakkaat säästivät viime vuonna keskimäärin 43 % verrattuna * kiinteähintaisen sähkösopimuksen keskimääräiseen markkinahintaan (* Lähde: Energiavirasto). Netto Diili 24 kk – Edullinen sähkösopimus

Lue lisää ja tilaa palkitseva sähkösopimus heti!

Jätä yhteystietosi ja voita violetti Apple iPhone 12  5G 128 Gt  puhelin  (arvo 979€)

Jätä yhteystietosi ja olet mukana violetin Apple iPhone 12 5G 128 Gt puhelimen arvonnassa ! (arvo 979€)

Jättämällä yhteydenottopyynnön, DNA tekee sinulle houkutelevan liittymätarjouksen. Soittoluvan antaneiden kesken arvotaan violetti Apple iPhone 12  5G 128 Gt puhelin. (arvo 979€)

Jätä yhteystietosi tässä ja osallistu arvontaan

Täyttämällä yhteystietosi annat soittoluvan DNA:lle,  joka tekee liittymätarjouksen puhelimitse.

VitaFresh Nivel-Vita

Nyt kotimainen avainlipputuote huippuedullisesti!
 
VitaFresh Nivel-Vita -tuote on valmistettu ja kehitetty Suomessa ja sille on myönnetty suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.
 
Suomalaisasiantuntijoiden kehittämä ainutlaatuinen koostumus sisältää glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, C-vitamiinia, kuparia ja hyaluronihappoa. VitaFresh Nivel-Vita sopii mainiosti niin kuntoilijoille, urheilijoille kuin ikääntyvillekin. Toimitus kotiin postikuluitta!
 
Siirry tästä tilaukseen

2 euroa 2 eurolla: Journalismi ja avoin tiedonvälitys 100 vuotta!

Journalismi ja avoin tiedonvälitys 100 vuotta

Vuoden 2021 ensimmäinen suomalainen erikoiseuro juhlistaa Suomen Journalistiliiton 100-vuotisjuhlavuotta. Samalla se muistuttaa avoimen tiedonvälityksen ja sananvapauden merkityksestä. Erikoiseuron on suunnitellut Hannu Jasoni Veijalainen.

Tilaa oma erikoiseurosi vain 2 eurolla (+ toimituskulut 4,95 euroa). Samalla varmistat paikkasi Suomen erikoiseurot -kokoelmassa.

Huom! Suomen Moneta hyväksyy tilaukset saapumisjärjestyksessä. Tilausrajoitus vain 1 kokoelma / asiakas.

Suomessa julkaistaan vuosittain yleensä kaksi omaa kahden euron erikoisrahaa meille suomalaisille tärkeistä aiheista. Keräilijän etuna Suomen Moneta varaa ne sinulle jatkossa jo ennen julkaisupäivää!

[Lue lisää tästä »]

Voita lahjakortti huoltoasemalle tai ruokakauppaan!

Osallistu kyselyyn ja voita 600€ arvoinen lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Klikkaa kyselyyn tästä.

Osallistu kyselyyn ja voita 500€ arvoinen lahjakortti haluamallesi huoltoasemalle! Klikkaa kyselyyn tästä.

Kyselyistä vastaa Arvontasivusto.com

Arvontasivusto.com tuo netin parhaat kilpailut, arvonnat ja kyselyt hyvillä palkinnoilla ihmisten luokse. Kampanjamme pitävät sisällään monivaiheisia kyselyitä erilaisista arkisista aihealueista ja niihin osallistutaan hyvällä mielellä.

Kilpailut toteutetaan yhteistyössä kampanjakohtaisten, kaupallisten toimeksiantajiemme kanssa, jotka keräävät kuluttajadataa markkinointikäyttöön tiukkojen kuluttajamarkkinointiin liittyvien tietosuojakäytäntöjen sekä säädästen mukaisesti.

Tienaa Rahaa Vastamaalla Kyselyihin

Vastaa tunnettujen brändien järjestämiin kyselyihin ja ansaitse rahaa tai lahjakortteja. Kyselyihin vastaaminen on helppo ja hauska keino kartuttaa lisätuloja.

Liity nyt Kuluttajapaneeliin ja ansaitset aina palkkion vastauksistasi. 

Ansaitse palkkio vastauksistasi  – jopa 4 euroa per kysely.

Arvostamme aikaasi, joten sinut palkitaan aina vastauksistasi. Tietosi ovat täysin turvassa ja täysin anonymisoidut, joten vastauksia ei voida koskaan yhdistää sinuun.

Tervetuloa vaikuttamaan ja tienaamaan.

4 nroa KUNTO PLUS -lehteä + Sähkökäyttöinen spiraalileikkuri

Tuntuuko terveellisesti eläminen ikävältä velvollisuudelta? Se on meillekin tuttu tunne, jonka kanssa autamme sinua mielellämme!

Jokainen KUNTO PLUS -lehden numero tarjoaa:
  1. Selkeää ja motivoivaa tietoa hyvinvoinnista
  2. Neuvoja siitä, miten kunnon saa nousemaan nopeasti
  3. Inspiraatiota kevyisiin ja herkullisiin aterioihin kiireisen arjen keskellä
  4. Vinkkejä ja niksejä arjessa jaksamiseen ja stressiä lievittämään.

Tilaa KUNTO PLUS lehti ja saat kaupan päälle Sähkökäyttöisen spiraalileikkurin.

 

Sähkökäyttöinen spiraalileikkuri

Arvo: 55 euro

Terveellistä ruokaa helposti ja nopeasti Nordicin sähkökäyttöisellä spiraalileikkurilla

Sähkökäyttöinen spiraalileikkuri tarjoaa helpon oikotien kasvisten käytön lisäämiseen. Spiraalileikkurilla loihdit kasviksista herkullisia ja terveellisiä ruokia hetkessä. Leikkurilla punajuuret ja mut juurekset muuntuvat hetkessä herkullisiksi salaattiaineksiksi ja kesäkurpitsoista syntyy terveellinen vaihtoehto spagetille.

  1. Sähkökäyttöinen leikkuri – vaatii vähemmän voimaa ja vaivannäköä, ja saat kasvikset hetkessä pöytään tai pannuun.
  2. 4 erilaista terää – eri vahvuisia suikaleita valintasi mukaan.
  3. Helppo käyttää – myös purkaa ja koota.
  4. Konepestävät osat – kaikki irrotettavat osat voi pestä koneessa.
  5. 10 reseptiä – ohjevihkonen spiraalileikkuria hyödyntäviä ohjeita.
EKSTRA: ”Kasviksia spiraalileikkurilla”
Tilauksen yhteydessä saat myös 10 reseptin digivihkosen, jonka ohjeissa hyödynnetään spiraalileikkuria kasvisten käsittelyssä: mukana on mm. kesäkurpitsaa spagettina italialaisen lihapyöryköiden kanssa, uunilohta ja kasviksista sorvattua pastaa sekä muita kasviksilla kevennettyjä klassikkoja koko perheen makuun.

 

 

Jätä yhteystietosi liittymätarjousta varten ja osallistut Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotti-imurin arvontaan.

Haluaisitko voittaa upean Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotti-imurin.

Jätä yhteystietosi Elisan edustajalle liittymätarjouksen vastaanottamista varten ja samalla osallistut

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro robotti-imurin arvomntaan.

Ei muuta kuin kokeilemaan onnea!

Osallistu arvontaan tästä.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro -robotti-imuri moppaa ja imuroi lattioita samanaikaisesti jopa 150 minuuttia yhdellä akun latauksella. Älykkäästi ohjattava vesisäiliö, LDS-laser-navigointijärjestelmä, sekä 2100a-moottori takaavat erinomaisen siivoustehon. Mi Home -älypuhelinsovelluksella voit tehdä omia siivousreittejä ja luoda laitetta ohjaavia virtuaaliseiniä.

 

Sinutral – Vuoden 2021 virallinen rasvanpolttaja

Nousiko painosi talven aikana? Nyt on aika alkaa tositoimiin. Sinutral auttaa sinua pudottamaan ylimääräisen painon ja palauttamaan terveelliset elämäntavat. Voit tuntea olosi hyväksi ja polttaa rasvaa 24/7 ilman raskasta liikuntaa.

Laita itsesi etusijalle – tilaa tänään!

Mitä voit odottaa?

•    Rasvanpoltto tapahtuu myös nukkuessasi.

•    Nopeaa laihtumista ilman liikuntaa.

•    Energiatasosi palaavat ennalleen.