Kosmetiikkajoulukalenterit 2023

Kosmetiikkajoulukalenterit hemmottelevat 24 päivän ajan pienillä yllätyksillä. Vuoden 2023 kalenterit ovat nyt myynnissä ja suosituimmat niistä viedään käsistä. Kauneustuotteita myyvät verkkokaupat sekä tuotteita valmistavat kosmetiikkayritykset tarjoavat omia kalentereitaan, joten valinnan varaa on. 

Kosmetiikkajoulukalenterit netistä

Mistä ostaa kosmetiikkaa sisältävä kalenteri netistä? Listataan jokunen verkkokauppa joista löytyy yksi tai useampi joulukalenteri.

 • Bangerheadilla on kolme eri joulukalenteria valikoimissaan! Yves Saint Laurent, Molton Brown ja 111Skin kalenterit sisältävät laadukkaita tuotteita vartalonhoidosta ihaniin uusiin hajuvesiin!  Kurkkaa kalenterit täältä! 
 • Eleven verkkokaupan valikoimista löytyy laaja valikoima ihania joulukalentereita, kuten upeat Youty:n joulukalenterit ihonhoitotuotteineen! Näissä kalentereissa saat yli 70% alennusta tuotteista! Tutustu myös supersuositun Rituals-tuotemerkin tämän vuoden joulukalenteriin, josta löydät merkin 24 bestselleriä. Ikisuosikkina löydät tottakai tänänkin vuonna Lumenen joulukalenterin, Pohjoisen kauneusjoulukalenterin. Essencen joulukalenterista löydät 21 täysikokoista tuotetta & 3 minikokoista kynsilakkaa. Merakin ja Voluspan joulukalenterit ovat ehdoton hankinta sinulle – tai lahjaksi hänelle, joka rakastaa huonetuoksuja. Kurkkaa kalenterit tästä!
 • Lykon valikoimissa on yli 40 joulukalenteria joista valita suosikki! Lykon oma joulukalenterin arvo on jopa 455€, mutta saat sen vain 110€:lla.Tästä kalenterivalikoimaan!
 • Naturelle Joulukalenteri 2023 kätkee sisäänsä luonnonkosmetiikan halutuimpia tuotteita uutuuksista suosikkeihin. 25 luukkua tekevät joulun odotuksesta kutkuttavaa! Nyt vain 129 €, arvo 624 €! Kurkkaa kalenteri tästä!
 • The Body Shopilla on tänä vuonna kolme erilaista joulukalenteria!
  Lähtölaskenta jouluun muodostuu jännittäväksi mahtavia yllätyksiä sisältävällä The Ultimate Advent of Change joulukalenterilla.
  The Body Shop ei halua pilata joulukuun aamujen yllätyksiä… mutta voit olla varma, että kalenteri sisältää hemmottelevia ja elvyttäviä yllätystuotteita vartalo-, hius- ja kasvosarjoistamme… Ehkä löydät kalenterista suosituimpia kasvotuotteitamme tai hiuksiin boostia antavia hiustuotteita. Ja saattaa joistakin luukuista löytyä elvyttäviä tuotteita vartalollekin. Kurkkaa kalenterit tästä!
 • Yves Rocher! Lähde löytöretkelle Ranskan Bretagnen luontoon ja nauti joulun taianomaisesta tunnelmasta. Kalenteri tarjoaa uuden yllätyksen joka päivä jouluaattoon saakka. Tuotteiden yhteisarvo: 145,60€, kalenterin hinta: 54,90€
  Vuoden kauniiseen joulukalenteriin on valikoitu 24 kasvipohjaista kauneustuotetta: ihonhoito-, vartalonhoito-, hius- ja meikkituotteita sekä tuoksuja. Uutuudet, Limited Edition -tuotteet ja klassiset suosikkituotteet tekevät joulun odotuksesta entistäkin hauskempaa. Kurkkaa kalenteri tästä!
Kosmetiikkajoulukalenterit 2023

Liittymän ostajalle 50€ Lidl-lahjakortti kaupan päälle

50€ Lidl-lahjakortti seuraavien Telian liittymien ostajille: Rajaton 200M 29,99 €/kk, Rajaton 5G 300M 30,99 €/kk ja Rajaton 5G 450M 32,99 €/kk

 

Lidl-lahjakortti ja liittymäetu sinulle >>

 

Edut koskevat uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä) ja ne saa vain tämän sivun kautta verkkokaupastamme. Lahjakorttietu ei koske Telia Dot 4G Rajaton -liittymää.

 

Storytel - kokeile ilmaiseksi

Storytel on äänikirjapalvelu, jossa on yli 700 000 äänikirjaa, e-kirjaa löytyy kirjoja eri kielillä esim. suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ja podcastia.

 

Storytel Premium maksaa 14,99 €/kk. Saat kuunnella ja lukea 100 tuntia kuukaudessa.

Storytel Unlimited maksaa 22,99 €/kk ja sillä voi kuunnella ja lukea rajattoman määrän palvelussa olevia kirjoja.

 

Sinulla on yhteensä 100 tuntia kuuntelu- ja lukuaikaa kuukaudessa. 30 päivän jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti Storytel Premium -tilauksena, jonka hinta on 14,99€ / kk. Voit päättää tilauksesi milloin tahansa tutustumisjakson aikana tai sen jälkeen Storytelin verkkosivuilla. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille tämän kampanjasivun kautta.

VALOO VALOKUITU – TUTKITUSTI EDULLISIN VALOKUITUTOIMIJA!

Valoo on tutkitusti edullisin valokuitutoimija (Kauppalehti 13.9.2022). Valokuidun asennus, urakointi ja avausmaksu nyt ilmaiseksi (norm. 2490 €). Ei piilokustannuksia, eli maksat vain netistä.

 

Tarkista saatavuus ja nopeusvaihtoehdot.

Valokuidulla toteutettu internetyhteys on maailman nopein, ympäristöystävällisin ja toimintavarmin tiedonsiirtomenetelmä! Valoo investoi Suomen valokuituverkkoon satoja miljoonia euroja ja rakentaa kymmeniä tuhansia uusia valokuituliittymiä eri puolille Suomea.

 

Valoo Valokuitu tutkitusti edullisin valokuitutoimija! (Kauppalehti 13.9.2022) Käytössämme on markkinoiden yksinkertaisin hinnoittelumalli, emme veloita uusilla rakennusalueillamme mitään valokuituliittymän rakentamisesta, yhteyden kytkennästä tai sen ylläpidosta. Maksat vain internetin käytöstä valitsemasi valokuituyhteyden mukaan. 

 

Rakennamme moderneilla tekniikoilla vähäpäästöisintä tiedonsiirtoverkkoa, jonka elinkaari on jopa sata vuotta. Rakentamiskulujen osuus koko kuidun elinkaaren ajalle laskettuna on vähäinen, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan valokuituyhteyden rakentamisen täysin ilmaiseksi ja nettiyhteyden maksutkin ovat tutkitusti edullisimmat.

 

Valoo Netti on 100 % valokuitu, jonka ansiosta netti ei pätki. Valokuituverkkomme on aidosti avoin verkko, joka tarkoittaa sitä, että teknisen projektin valmistuttua voivat kaikki operaattorit tarjota kauttamme haluamiaan liittymätuotteita ilman nopeus- tai muita rajoituksia. Näin laajaa avoimuutta ei tarjoa yksikään Suomessa toimiva valokuituyhtiö.
Valoo Netin voit tilata vaivattomasti verkkosivuiltamme, kirjoita saatavuushakuun osoitteesi ja paina ”Hae”. Jos osoitteeseesi on saatavana Valoo Valokuitu, pääset valitsemaan sinulle sopivan valokuituyhteyden ja lisäpalvelut.

Oomi Kiinteä -sähkösopimus!

 

Tästä klikkaat turvallisen sähkön hinnan kahdeksi vuodeksi. Poimi kylkeen vielä Vaihtoturva, niin voit päivittää sähkösopimuksen hinnan vuoden kuluttua, jos markkinahinta laskee!
 
Kolme syytä tarttua Oomin sähkösopimukseen:
– Oomi Kiinteä 24 kk on turvallinen. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan.
– Oomi Kiinteä 24 kk on helppo. Sen tekeminen vie vain pari minuuttia. Sähköasiat kuntoon kerralla pitkäksi aikaa.
– Vaihtoturvalla voit räätälöidä sopimuksesi ja päivittää sen vuoden kuluttua halvempaan, jos sähkön hinta laskee.
 

Oomi Energia tarjoaa sujuvaa sähköä, hyödyllisiä palveluita ja ihmislähtöistä asiakaspalvelua aina halpaan hintaan.

Me Oomi Energian perustajat – Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö sekä Oulun Sähkönmyynti Oy ja sen osakkaat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia – päätimme yhdistää voimamme ja kehittää asiakkaillemme jotain uutta, jonka avulla helpotamme yhdessä asiakkaidemme arkea.

Oomilla arvostetaan  halpoja hintoja, selkeitä palveluja sekä ihmisläheistä asiakaspalvelua. Oomi palvelee valtakunnallisesti, mutta paikalliset juuremme säilyttäen.

Myytävät verkkotunnukset

 

Joskus on tilanne, että verkkotunnus (domain) jonka haluaa käyttöön on varattu. Jotkut rekisteröidyistä verkkotunnuksista on mahdollista ostaa itselle. Nykyiselle omistajalle jäänyt tarpeettomaksi tai joku taho rekisteröinyt tämän varalta tai tarkoituksella. 

Catcha.fi on palvelu, jossa voit ostaa, vuokrata tai myydä .fi verkkotunnuksia helposti. Palvelun kautta on myös varata vanhenevia domaineja eli joita ei ole uudistettu.

 

Verkkotunnusten hinta

Myytävät verkkotunnukset maksavat muutamista satasista aina useisiin tuhansiin. Osa myydään tarjousten perusteella. Domainin voi myös vuokrata esim. jonkin projektin takia, tällöin hinta joitakin satasia.

Arthorol Pro on uusi, uraauurtava niveltuote dokumentoidulla teholla aroille ja jäykille nivelille!

Arthorol Pro on uusi, uraauurtava niveltuote dokumentoidulla teholla aroille ja jäykille nivelille!

Nivelten hyvinvointi on tärkeää aktiiviseen elämäntapaan, erityisesti kun vanhenemme. Aivan kuten kaikki muutkin kehon osat myös nivelet ja rusto tarvitsevat erityisiä ravintoaineita säilyttääkseen hyvinvointinsa ja toimivuutensa. Arthorol Pro yhdistää dokumentoidut ja tehokkaat ainesosat nivelille.

Arthorol Pro on vegetaarinen, jotta se sopisi mahdollisimman monelle.

 

 

Lue lisää tuotteesta täältä >>

 

 

Tämä ravintolisä sisältää tärkeitä ainesosia, jotka auttavat vahvistamaan nivelten rakennetta ja parantamaan niiden toimintaa. Sen avulla voit nauttia elämästä ilman nivelkipuja ja -ongelmia.

Olemme varmoja, että tämä ravintolisä auttaa sinua ylläpitämään terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Yksi Arthorol Pron pääainesosista on OvoMet® – luontainen kollageeni munankuoren kalvosta. Kananmuna on ravintorikas osa ruokavaliotamme, mutta monet meistä eivät tiedä, että tärkein ravinne on kuoressa – siinä osassa, jonka useimmiten heitämme menemään. Munankuoren sisällä oleva ohut kalvo sisältää kolmea kehon nivelten hyvinvointiin käyttämää rakennusainetta: glukosamiini, kollageeni ja keratiini. Juuri sen vuoksi munankuoren kalvo on niin tärkeä ainesosa Arthorol Prossa. Munankuoren kalvosta tehdyt tutkimukset osoittavat, että säännöllinen sen sisältämien ainesosien pitempi aikainen käyttö voi vähentää nivelvaivoja, ja siten edistää päivittäistä hyvinvointia.

MOBROG – Tienaa kyselyistä rahaa

MOBROG® in kautta voit olla aktiivisesti mukana markkinatutkimuksessa, kertoa mielipiteesi ja ansaita rahaa osallistumalla kyselyihin.

 

MOBROG – Palkkiolliset kyselyt >>

 

MOBROG on saksalaisen markkinatutkimusyrityksen SPLENDID RESEARCH GmbH:n tarjoama palvelu. Teemme maailmanlaajuisesti kyselyitä Internetin ja älypuhelimille tarkoitetun mobiilisovelluksemme välityksellä. Verkkopaneelimme on sidoksissa maailmanlaajuiseen verkostoon, joten pystymme suorittamaan laajoja, korkealaatuisia kyselyitä.

 

Kyselyihimme osallistujat saavat kiitoksen ja arvostuksen merkkinä palkkion, joka maksetaan PayPalin välityksellä.

Voidaksemme pysyvästi taata tutkimuksen korkean laadun olemme sitoutuneet noudattamaan ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice -sääntöjä ja täytämme palveluissamme MRS:n, CASRO:n, MRA & ARF:n laatimat kansainvälisen markkinatutkimuksen vaatimukset.

 

eTasku – Yrittäjän paras kaveri taistelussa kuittirumbaa vastaan!

Tuskailetko yrityksen kuittien kanssa?

 

Paperisten kuittien säilöminen ja toimittaminen on turhauttavaa puuhaa ja taskujen pohjalle sullotuilla kuiteilla on myös valitettavan usein tapana hukkua. Yritys ei myöskään voi laskuttaan ketään oman kuittirumbansa hoitamisesta. Siksi se kannattaa tehdä itselle mahdollisimman helpoksi.

eTaskun mobiilisovelluksella kuvaat tositteet näppärästi kirjanpitäjällesi muutamalla napin painalluksella. Automaattisen kuvantunnistuksen (OCR) ansiosta lisäät tositteen tietoineen alle 10 sekunissa, ilman turhaa naputtelua. Tosite välittyy sähköisessä muodossa kirjanpitäjän käsiteltäväksi ja alkuperäisellä paperitositteella voit heittää vaikkapa vesilintua.

 

Tehosta yrityksen kuittien ja matkalaskujen käsittelyä eTaskulla >>

 

Voit kokeilla eTaskua maksutta ja ilman sitoumuksia 30 päivän ajan yhdessä kirjanpitäjänne kanssa.

Arkadia Rahoitus

Arkadia Rahoitus toimii apunasi lainanhaussa eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Täytä ilmainen hakemus ja voit säästä tuhansia euroja rahaa koroissa ja kuluissa. Kaikki vertailussa mukana olevat pankit ja rahoitusyhtiöt ovat tunnettuja ja vakavaraisia lainanmyöntäjiä ja heillä on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä. Olemme auttaneet yli 200.000 suomalaista säästämään rahaa jo vuodesta 2015.

 • ✔ Edulliset korot

 • ✔ Nopeat lainatarjoukset

 • ✔ Ilmainen hakemus ilman sitoutumista

 • Perusvaatimukset:

  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, palkka- tai eläketulot pitää olla säännölliset ja ei maksuhäiriömerkintöjä

  •  

Täytä hakemuksesi täällä >>

Esimerkkilaskelma: Todellinen vuosikorko on 11,21 %, kun lainasumma on 10 000 €, takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 49 € ja esimerkkikorko 9,5 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 12 950 €, eli 210 €/kk.

Nimelliskorko min 4,99 – max 20%. Todellinen vuosikorko min 4,99 – max 38 %. Laina-aika min 1 – max 15 vuotta.