Arvonnat ja kilpailut

Arvonnat ja kilpailut netissä, osallistu tai ole osallistumatta. Joku voittaa aina vai voittaako? Mikäli ilmaiseksi voi osallistua ja sähköpostin on valmis jakamaan, ei näissä voi hävitä toisaalta mitään. Arvontoihin osallistut niitä järjestävien sivuilla. Klikkaamalla arvontasivulle näet tarkemmat ehdot kilpailusta/arvonnasta ja sen järjestäjästä. 

Osallistu arvontaan täyttämällä tiedot!

Kuinka mahtavaa olisi saada joulun alla tilille ylimääräinen 100€ käytettäväksi jouluun! Arvomme joulun kunniaksi kahdelle onnekkaalle 100€ joulurahaa. Osallistumisaika on 19.10.-18.12.2023.
 
Osallistu täällä >>

Onko ruoka nykyään liian kallista Suomessa?

Onko tuotteiden itse skannaaminen tulevaisuus? Vastaa muutamaan nopeaan kysymykseen ja osallistu vapaavalintaisen ruokakaupan lahjakortin arvontaan. Saat itse valita mihin ruokakauppaan haluaisit voittaa lahjakortin.

Osallistuminen kestää vain muutaman sekunnin ja osallistuminen ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Klikkaa tästä >>

Jätä yhteystietosi ja voita JBL PartyBox 710 langaton kaiutin


Jätä yhteystietosi ja olet mukana JBL PartyBox 710 langattoman kaiuttimen arvonnassa.

Jättämälläyhteydenottopyynnön, DNA tekee sinulle houkutelevan liittymätarjouksen.

Soittoluvan antaneiden kesken arvotaan JBL PartyBox 710 langaton kaiutin

 

Jätä yhteystietosi tässä ja osallistu arvontaan 


Täyttämällä yhteystietosi annat soittoluvan DNA:lle,  joka tekee liittymätarjouksen puhelimitse.
 


Voita uusi sähköpyörä Kisatverkossa.fi-kilpailusta!

Pyöräiletkö työ- ja kauppamatkojasi? Ehkä haluat mieluummin välttää ylämäkien polkemista ja hikisiä kainaloita? Sitten tämä on kilpailu sinulle! Kisatverkossa.fi:llä on tällä hetkellä kilpailu, jossa voit voittaa e-pyörän täysin ilmaiseksi! Ainoa mitä sinun on tehtävä osallistuaksesi, on vastata kilpailun yhteistyökumppaneiden nopeisiin kysymyksiin. Osallistuminen vie vain muutaman minuutin, on täysin ilmaista eikä sitoudu mihinkään.

 

Osallistu täällä >>

 

Nyt voit voittaa uuden Roborock S7 -robotti-imurin! Roborock S7 aloittaa uuden aikakauden robotti-imuroinnin ja -moppauksen alalla. S7 on älykäs ja tyylikäs robottipölynimuri, joka myös moppaa lattiat kiiltävän puhtaiksi perinteisen imuroinnin lisäksi. Roborockin uudet innovaatiot tekevät kodin siivoamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.

 

Klikkaa Tästä!