Etua.fi  lainanvälityspalvelu

Tiesitkö että Etuan tarjoamalla maksuttomalla palvelulla kilpailutat kulutusluotot kätevästi yhdellä hakemuksella ilmaan minkäänlaisia sitoumuksia?

Etuan lainanvälityspalvelun avulla kulutusluottojen kilpailuttaminen on ennätyksellisen helppoa: täytät vain yhden, maksuttoman hakemuksen, jolla tavoitat 20 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä.

 

Lue lisää ja siirry hakemukseen tästä 

 

Luotettava kumppaniverkosto ja hakemusten nopea käsittely takaavat sen, että saat juuri sinulle parhaiten sopivan lainaratkaisun!

 

Lainaa voi hakea kuka vain vakituisesti Suomessa asuva 20 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja joka on muutenkin todistettavasti hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Palkka- tai eläketulojen pitää olla vähintään 850 euroa kuussa ennen veroja. Liian suuret muut velat voivat myös olla este lainan myöntämiselle.

 

Etua.fi on vuonna 2008 perustettu Suomen ensimmäinen pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Tavoitteenamme on helpottaa kuluttajan arkipäivää kodin raha-asioissa. Toimimme yhteistyössä Suomen johtavien finanssisalan toimijoiden kanssa ja pystymme näin tarjoamaan kuluttajille markkinoiden parhaimmat tuotteet.

Etua Oy on pankki- ja rahoitusalasta riippumaton toimija. Meille tärkeää on palvelumme läpinäkyvyys, luotettavuus ja tietoturva. Lainapalvelu käsittelee kaikki hakemukset täysin puolueettomasti.