Kilpailuta sähkötarjous netissä ja valitse edullinen sähkösopimus joko määräjaksi tai toistaiseksi voimassa olevana. Tässä listattunan sähkön kilpailuttamiseen sivustoja sekä joidenkin sähkön myyjien omia tarjouksia.

Kilpailuttaja.fi
Kilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jonka avulla kuluttajat voivat vertailla ja kilpailuttaa autovakuutuksia, sähkösopimuksia, gsm-liittymiä sekä hotelleja ja lentoja. Se on helppo ja vaivaton tapa solmia kodin sopimukset yhdeltä luukulta ja säästää jopa satoja euroja vuodessa.

 

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy – Luonnollinen valinta. Mielestämme sähkönhankinnan ei tule olla kallista, hankalaa tai rasittaa jo luonnon rajoitettuja resursseja. Asiakkaamme saavat aina 100% vihreää sähköä kilpailukykyiseen hintaan pohjoisen luonnosta!

 

SähköMittari.fi
SähköMittari.fi on 100% suomalainen palvelu, jota kautta jo kymmenet tuhannet ovat kilpailuttaneet sähkösopimuksen.

SähköMittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa.

* Paras sähkösopimus 2 minuutissa
* Vertaa helposti useita sähköyhtiöitä
* Solmi sähkösopimus parissa minuutissa
* Sähkösopimuksen kilpailutus on ilmaista
* Sähkön hinta on laskenut, kannattaa vaihtaa vanha kallis sopimus uuteen

 

Superkilpailuttaja
Superkilpailuttaja -palvelusta saat helposti ja nopeasti edullisen takuuhintaisen sähkösopimuksen kotiin, mökille ja yritykselle. Sopimukset ovat aina luotettavilta kotimaisilta yhtiöiltä.

Haluatko pienen kuukausimaksun, edullisen kWh-hinnan vai kenties 100€ heti säästöä tilillesi sopimuksen alussa?

Superkilpailuttaja -palvelussa vertaat helposti hintojasi ja voit valita mieleisesi sähkösopimuksen.
Vaihto vie vain muutaman minuutin ja säästät helposti jopa useita satoja euroja.