Sähkön kilpailutus

Kilpailuta sähkötarjous netissä ja valitse edullinen sähkösopimus joko määräjaksi tai toistaiseksi voimassa olevana. Tässä listattunan sähkön kilpailuttamiseen sivustoja sekä joidenkin sähkön myyjien omia tarjouksia.

Kilpailuttaja.fi
Kilpailuttaja.fi on maksuton palvelu, jonka avulla kuluttajat voivat vertailla ja kilpailuttaa autovakuutuksia, sähkösopimuksia, gsm-liittymiä sekä hotelleja ja lentoja. Se on helppo ja vaivaton tapa solmia kodin sopimukset yhdeltä luukulta ja säästää jopa satoja euroja vuodessa.

 

SähköMittari.fi
SähköMittari.fi on 100% suomalainen palvelu, jota kautta jo kymmenet tuhannet ovat kilpailuttaneet sähkösopimuksen. 

Kilpailuta sähkösopimus tästä ja katso ajankohtaiset kampanjat.

SähköMittari.fi -palvelun kautta voit helposti löytää parhaan sähkösopimuksen vertaamalla useiden sähköyhtiöiden sähkösopimuksia. Kilpailuttamalla sähkön voit säästä satoja euroja vuodessa.

* Paras sähkösopimus 2 minuutissa
* Vertaa helposti useita sähköyhtiöitä
* Solmi sähkösopimus parissa minuutissa
* Sähkösopimuksen kilpailutus on ilmaista
* Sähkön hinta on laskenut, kannattaa vaihtaa vanha kallis sopimus uuteen.

 

Zmartan sähkövertailu

Zmartan sähkövertailun päämääränä on auttaa sinua pienentämään sähkölaskuasi, jotta voit helposti verrata sähkösopimuksia. Sähkösopimuksen kilpailuttaminen vie vain pari minuuttia.

Zmarta Sähkön sähkövertailun avulla voit säästää jopa satoja euroja vuodessa ja voit käyttää säästyneet rahat muuhun elämiseen. Kokeile palvelua nyt, et sitoudu mihinkään!

 

Ilmatar – Tuulisähkö

Ilmatar tuottaa ja myy 100 % suomalaista ja 100 % puhdasta tuulisähköä kilpailukykyiseen hintaan 5,87 c/ kWh + 2,49/kk. Tuulisähkösopimuksen teko on yksinkertaista ja nopeaa. Samalla se on hyvin helppo ilmastoteko ja järkevä keino kompensoida asumisesta syntyvää hiilijalanjälkeä. 

 

Fortum Vakio, tutustu tästä

Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavinasi on S, M ja L -sopimus. S-sopimus soveltuu kerrostaloasuntoihin 44 neliöön asti, M-sopimus taas asuntoihin joiden koko on 45-74 neliötä ja L-sopimus aina 80 neliöön asti.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen.

 

Tilaa sähköt Kotimaan Energialta

Solmimalla Lento Diilin saat uutena asiakkaana sähkösopimuksen lisäksi 800 Norwegian CashPoint -pistettä (norm. 400 pistettä) ja nykyisenä asiakkaana 400 CashPoint-pistettä (norm. 200 pistettä) kaupan päälle.

Tilaa sähköt tänään ja hyödynnä edut

Norwegianin CashPoint-pisteillä voit maksaa lentosi kokonaan tai osittain, matkatavaramaksuja tai istuinpaikkamaksun.

Täydennä sähkösopimusta Vihreä valinta -lisäpalvelulla, saat käyttöösi ympäristöystävällistä energiaa vedestä, tuulesta ja auringosta. Samalla tuet John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita.

 

 

sähkötarjous