Sisustuskaupat netissä

Sisustuskaupat netissä tarjoavat sisustustuotteita laidasta laitaan, niin isoista huonekaluista pieniin koriste-esineisiin. Alla listattuna sisustuskauppoja, joista etsiä uusia inspiraatioita ja ideoita kodin sisustamiseen.

Astiakauppa.fi
Astiakauppa.fi on piristävän erilaisia astioita myyvä verkkokauppa. Häivähdys koristeellista tekee minimalistisestakin kattauksesta upean ja uuden näköisen. Valikoimassa on myös kaikki keskiaikaisen ravintolan, Olde Hansan, astiat. Ravintolakäyttöön luodut käsintehdyt astiat kestävät kovaakin arkikulutusta.

BYGGmax
BYGGmax on rakennustarvikkeita markkinoiva kauppaketju, joka on perustettu vuonna 1993. Alusta alkaen yrityksen liikeidea on perustunut tavoitteeseen olla paras ja edullisin vaihtoehto kuluttajille, jotka ostavat korkeimman laatuluokan rakennustarvikkeita. BYGGmaxilla on koko Suomen kattava e-kauppa.

Cellbes
Cellbesin verkkokaupasta kodintekstiilit, koriste-esineet, astiastot sekä muita tuotteita sisustamiseen.

DYH - Design your home
Design Your Home tarjoaa laadukkaita ja trendikkäitä sisustustuotteita.

Ellos
Ellos - Uusinta muotia ja sisustusta netistä. Ellos on yksi Pohjoismaiden suurimpia verkkokauppoja. Elloksella on laaja valikoima tuotteita vaatteista kodinsisustukseen ja kodinelektroniikkaan, ja hinnat ovat kilpailukykyisiä

Finnish Art Shop
Finnish Art Shop on Suomen suurin nykytaiteen verkkokauppa, tarjolla myös laaja valikoima sisustustaidetta, sekä canvas-tauluja.

Finnish Design Shop
Finnish Design Shop myy verkossa laadukkaita suomalaisia designtuotteita. Valikoimasta löytyy kaikki tarvittava sisustukseen, kattaukseen ja keittiöön. Finnish Design Shop perustettiin vuonna 2004 rakkaudesta suomalaiseen ja skandinaaviseen muotoiluun. Tänään Finnish Design Shop on maailman suurin suomalaista designia myyvä verkkokauppa.

Green1
Green1.fi on sisustamisen monipuolinen verkkotavaratalo. Tuotteiden hintataso on edullinen ja käynnissä on jatkuvasti myös erikoistarjouksia ja kampanjoita. Tuotteet toimitetaan kotiin ja niissä on 14 päivän palautusoikeus. Lisäksi kaikissa huonekaluissa on vähintään vuoden takuu.

Inessa
Inessa tarjoaa asiakkailleen suomalaiseen makuun sopivia laadukkaita sisustus- ja design-esineitä yli sadan tuotemerkin voimalla. Valikoimiimme kuuluvat niin Iittalan, Arabian, Finlaysonin ja Hackmanin tuotteet kuin myös Harri Koskisen, Timo Sarpanevan, Eero Aarnion, Tapio Wirkkalan sekä Andy Warholin klassikot.

KitchenTime
Vuonna 2010 perustettu Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä. Nuoren ja kunnianhimoisen teamimme tavoitteena on luoda Pohjoismaiden paras keittötarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa.

Lagerhaus
Lagerhaus on kodinsisustamisen verkkokauppa, tarjoten asiakkaille käytännöllisiä ja edullisia tuotteita kodin ilmeen muuttamiseen.

Lumore - Design Outlet
Lumore on kotimaisten sisustusbrändien houkuttava ostospaikka. Valikoimiimme kuuluu useita tunnettuja kotimaisia merkkejä, esimerkiksi Vallila ja Finlayson. Meiltä löydät vaihtuvan valikoiman suosittuja ja haluttuja kodinsisustustuotteita.

Netrauta
NetRauta.fi on Suomen suurin sisustamisen ja kodinrakentamisen verkkokauppa. Laajasta valikoimasta löytyvät mm. sisustusmateriaalit, LVI- ja sähkötarvikkeet, rakennustarvikkeet, valaisimet, keittiö, kylpyhuone, sauna, takat ja piha- ja puutarha.

On24.fi
On24.fi on sisustustavaratalo, jonka valikoimaan kuuluu mm. huonekalut, kodinkoneet ja muut sisutustuotteet.

Piironki
Piirongin tuotteet ovat varta vasten suomalaisille tuotettuja – mutta tämä ei näy hinnassa! Siksi Piironki onkin kodin kaunistajan aarreaitta. Piironkiin tullaan tekemään löytöjä. Meillä useimmin kuultu huudahdus onkin: “Ihana löytö!”

PikkuAitta
PikkuAitan sivustolta löytyy sisustustuotteita kotiin ja puutarhaan verkkokaupoista. Löydä uutuudet ja klassikot netistä.

ROOMOX
ROOMOX™ on kansainvälisesti toimiva startup-yritys, joka on erikoistunut säkkituolien tuotantoon ja myyntiin. Englannissa rekisteröidyllä ROOMOX™:lla on toimistot Lontoossa, Berliinissä ja Shenzhen / Guangdongissa (Kiinassa). Kaikkia tuotteita on varastossa, ja niitä voidaan toimittaa välittömästi eri puolille Eurooppaa. ROOMOX™-verkkokauppa palvelee kuluttajia tällä hetkellä kahdeksalla kielellä (EN, FR, DK, SE, FI, DE, IT, ES). Maksutapavaihtoehdot ovat PayPal, luottokortti (VISA/MasterCard) ja pankkisiirrot.

Room21.fi
Room21 myy kalusteita, sisustusesineitä ja huonekaluja netissä. Room21:n tuotemerkit on huolellisesti valitut ja ne sopivat erinomaisesti pohjoismaisille kuluttajille. Valikoimaan kuuluvat tunnettujen suunnittelijoiden tuotteita jokaiseen kotiin. Verkkokaupasta voi ostaa mm. seuraavien merkkien tuotteita: String, Alessi, Korbo, Ferm Living, Hillerstorp, Brafab, Skagerak Denmark, Moooi, Orrefors, Eva Solo, Bruno Mathsson, Källemo, FatBoy, Design House Stockholm, Cult Design, Iittala ja Flos, Grythyttan Stålmöbler, Fermob, Skagerak Denmark.

Scandinavian Design Center
Scandinavian Design Center on yksi mailman suurimmista Skandinaaviseen sisustukseen ja -muotoiluun erikoistuneista verkkokaupoista.

Decorio
Sisustus24.fi edustaa pohjoismaalaista tyyliä ja tunnelmaa ja tarjoaa monipuolisen tuotevalikoiman, josta löydät yksilöllisiä sisustus- ja lifestyletuotteita itselle tai lahjaksi. Kaunis koti koostuu pienistä yksityiskohdista, erilaista materiaaleista ja niiden yhdistelmistä

Sisustuskauppa.com
Sisustuskauppa.com on verkossa toimiva sisustusliike, jonka takaa löytyy suomalainen perheyritys. Kaikki verkkokaupassa esillä olevat tuotteet löytyvät omasta varastostamme ja ovat nähtävillä sisustusliikkeessämme Tuusulan Sahankulman kauppakeskuksessa.

Tuomme maahan mm. Modern House by Martinsenin sisustustuotteita, keittiötarvikkeita ja huonekaluja. Sisustusliikkeen näyttävimpiin tuotteisiin kuuluvat Tri-Coastal Designin valloittavat säilytyslaatikot, korurasiat, kortit ja pullopiilot, jotka sopivat moneen muuhunkin säilytykseen. Sisustusliikkeessä on Suomen kattavin valikoima maailman rakastetuimman tuoksukynttilämerkin Yankee Candlen tuotteita.

Taitaentehty.fi
Taitaentehty.fi tarjoaa suomalaisia käsintehtyjä tuotteita villasukista ja perinteisistä puuleluista sisustustauluihin ja lasten vaatteisiin. Myymme muun muassa keramiikkaa, koruja, pöytäliinoja, jne. Valikoimista löytyy paljon lahjaksi sopivia tuotteita.

Taloon.com
Taloon.com on Suomen johtava kodinrakentamisen verkkokauppa. Valtavasta tuotevalikoimasta löytyvät mm. rakennustarvikkeet, LVI- ja sähkötarvikkeet, sisustusmateriaalit, valaisimet, kylpyhuone sekä piha ja puutarha.

Trademax
Trademax on vuonna 2008 perustettu perheyritys, ollen nyt Ruotsin suurin huonekalunettikauppa

Tulikulma.fi
Tulikulman valikoimista löytyvät tuotteet kotiin, mökille kuin vapaa-aikaankin. Espoossa palvelee myymälä nouto-asiakkaita, ja verkkokauppa mahdollistaa tuotteidemme hankinnan helposti, nopeasti ja vaivattomasti koko maahan.

Valaisimet, sähkö
Valaisimet, lamput ja muut sähkötarvikkeet edullisesti ja vaivattomasti netistä. Tutustu valaisinliikkeisiin netissä.

Werannas
Werannas.com myy sisustusesineitä, tekstiileitä ja pieniä kodin kaunistajia netissä. Valikoima kattaa koko kodin sisustustarpeet suosituista Washi-teipeistä, tekstiileihin, kylpylätarvikkeisiin ja mattoihin.

vidaXL – Elä paremmin vähemmästä!
vidaXL on kansainvälisesti tunnettu verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuotteita kotiin, puutarhaan, autotalliin ja kaikenlaisiin tee-se-itse -projekteihin. Ideana on tarjota suuri valikoima kuitenkin laadukkaita tuotteita järkihintaan. Suurin osa työstä tuotekehityksestä logistiikkaan tuotetaan talon sisällä, mikä mahdollistaa alhaisemmat ulosmyyntihinnat.

Zocohome.fi
Zocohome.fi verkkokaupassa myydään pääasiassa marokkolaisia sisutustuotteita. Valikoimaan kuuluu esim. pouf-raheja, vintage tarjottimia, Beni Ourain mattoja, keramiikkaa, valaisimia, piensisustusta, koruja ja laukkuja.

Muita VerkkokauppojaTilaa kukkalähetti

Suurenmoinen valikoima pintamateriaaleja ja valaisimia sisustajille!