Terveystuotteet netistä

Terveystuotteet netistä niin verkkoapteekeista kuin luontaistuotteita myyvistä verkkokaupoista. Netistä voi ostaa terveystuotteita verkkokaupoista sekä tilata erilaisia ”kokeilu” pakkauksia yksittäisistä terveystuotteista. 

 

Apteekkituotteet.fi >>

Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkossa toimiva Euran apteekin verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuttuja ja turvallisia apteekkituotteita. Terveydestään huolehtivat asiakkaat löytävät verkkoapteekistamme mm. laajan valikoiman ihonhoitotuotteita, laadukasta apteekkikosmetiikkaa, intiimituotteita ja suunhoitotuotteita.

Life.fi >>

Life on pohjoismaiden johtava hyvinvointiketju. Osaava henkilökuntamme palvelee asiakkaitamme Suomessa yli 70 myymälässä ja Lifen verkkokaupassa. Lifelta löydät tarkkaan valitun valikoiman korkealaatuisia hyvinvoinnin tuotteita. Meillä on kaikkea ravintolisistä luonnonkosmetiikkaan, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, suloisia vehnätyynyjä ja kaikkea siltä väliltä.

Luontaistukku.fi

Luontaistukku on suomalainen lisäravinteiden, vitamiinien ja superfoodien verkkokauppa. Tekemisen meiningistä kertoo se, että tilauksissamme ei ole toimistuskuluja laisinkaan.

Luontaistukku on kuitenkin paljon enemmän kuin verkkokauppa. Luontaistukku on suomalainen avainlippuyritys, joka valmistaa itse omalla tehtaallaan Suomen laajinta kotimaista ravintolisätuotesarjaa – parhaista raaka-aineista ja ilman lisäaineita.

Shopping4net.fi >>

Shopping4net verkkokaupasta löydät laajan valikoiman tunnettuja ja valvottuja tuotemerkkejä luontaistuotteiden ja ihonhoidon alalta.

Terveysvalmisteita netistä

Terveysvalmisteita netistä listattuna, lue lisää klikkaamalla tuotetta (linkit johtavat tuotteita markkinoiville/myyville sivuille, jotka vastaavat tuotteista, niiden myynnistä ja toimivuudesta).

VitaePro tutustumistarjous >>

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää monipuolisen yhdistelmän ainesosia tukemaan kehon hyvinvointia. Suosittu ravintolisä on saanut uudistuneen koostumuksen ja on nyt entistäkin parempi.

Tutustumistarjouksena uudet asiakkaat voivat kokeilla VitaeProta puoleen hintaan ensimmäiset kuusi viikkoa (44 kapselia). Tilaukseen ei liity sitovia määräaikoja ja sen voi halutessaan peruuttaa tai tauottaa milloin tahansa. 

Vitamiinit netistä

 

Terveyspalvelut netistä

Puhti.fi >>

Puhti on palvelu, jonka avulla voit selvittää, miten oma elimistösi voi!

  • Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi vitamiinitasot ja rautavarastot vaikuttavat siihen, miten jaksamme. Kolesteroliarvot ja verensokeri vaikuttavat terveyteemme, vaikka näiden vaikutus ei välittömästi tunnukaan. Siksi Puhti-terveystarkastus on hyvä tapa selvittää, miten oma keho jaksaa ja mihin oman terveyden ylläpito kannattaa suunnata.

  • Puhdin suosituin testipaketti, Puhti-terveystarkastus sisältää 30 eri mittaria, jotka antavat sinulle monipuolisesti tietoa siitä, miten elimistösi voi. Mukana on mm. täydellinen verenkuva, kolesteroli, verensokeri, D-vitamiini, ferritiini, tulehdustila sekä kilpirauhasen, maksan ja munuaisten toiminta.

  • Palvelun tarkoitus ei ole etsiä sairauksia tai selvittää erilaisten oireiden syytä, vaan edistää hyvinvointia ja jaksamista sekä kiinnittää huomiota tekijöihin, joilla voi vaikuttaa elintapasairauksien ehkäisyyn.

Bodymaja.fi >>

Bodymaja on Suomen ainoa vain kehonkoostumusmittauksiin erikoistunut toimija. Bodymajalla on yhdeksän toimipistettä eri puolilla Suomea.

Bodymajan uuden palvelun avulla kehonkoostumusmittausten tekeminen on aiempaa helpompaa. Kauppakeskuksien yhteyteen sijoitetuissa itsepalvelupisteissä voit tehdä mittauksen omassa rauhassa ja yksityisesti, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Mittauspisteissä on käytössä laadukkaat Inbody 770 -laitteet. Saat tarkimmat mahdolliset tulokset, mutta samalla voit tehdä testin rauhassa ja yksityisesti. Testin ottaminen on helppoa ohjeiden ja laitteen ääniopastuksen ansiosta.

500Cosmetics verkkokauppa >>

500Cosmeticsin tarjoama valikoima sisältää tuotteita kattamaan naisten ja miesten hyvin erilaiset tarpeen, niin seksuaaliterveyden, henkilökohtaisen huolenpidon kuin hyvinvoinninkin alueella.