D-vitaaminit

Vuoden d-vitamiinit netistä tai pienemmissä erissä verkkoapteekeista ja luontaistuotekaupoista. Netin ja puhelimen kautta tarjotaan mahdollisuutta saada säännöllisesti vitamiinit kotiin, osa alkuun ”ilmaiseksi”. Riippuen myyjästä markkinointi väliin ehkä harhaanjohtavaakin. Listaamme tähän mistä d-vitamiinit voi ostaa netistä ja mukana myös näitä jotka tarjoavat kotiin tuotuina, tilatessa näitä kannattaa tutustua sopimusehtoihin huolella.

Hyvinvoinnin Tavaratalo
Hyvinvoinnin Tavaratalo on Suomen suurin terveystuotealan verkkokauppa. Tarjolla on kymmeniä erilaisia d-vitamiinivalmisteita erikokoisina pakkauksina.

Apteekkituotteet.fi
Apteekkituotteet.fi on hyvinvointiin keskittyvä verkossa toimiva Euran apteekin verkkokauppa, josta löytyy laaja valikoima tuttuja ja turvallisia apteekkituotteita. Valikoimissa myös kymmeniä erilaisia D-vitamiinivalmisteita.

Wellvita
Wellvita on vuonna 2009 perustettu korkealaatuisiin luontaistuotteisiin erikoistunut nettikauppa. Wellvitan vahva D-vitamiinivalmiste sisältää juuri tarvitsemasi määrän D-vitamiinia.

Lasten hyvänmakuista D-vitamiinia huippuhintaan – ilman postikuluja
Varmista nyt koko perheen D-vitamiinin saanti ja tilaa 20kk annos (600 kapselia) lasten D-vitamiinia tarjoushintaan vain 35,70€.

D-vitamiinia huippuhintaan – ilman postikuluja
Varmista D-vitamiinin saanti vuoden ympäri Suomen Terveysravinnon laadukkaalla D-vitamiinivalmisteella! Tilaa nyt 10kk annos (300 kapselia) D-vitamiinia vain 35,70€. Tilaajalahjaksi saat myös Terveysopas-lehden.

 

D-vitamiinin tarve

D-vitamiinia tarvitsevat kaikki, mutta sen riittävä saanti on erityisen tärkeää lapsille, nuorille, raskaana oleville, imettäville sekä vanhuksille.

D-vitamiinin saantisuositukset (viralliset saantisuositukset ovat tällä hetkellä)

-aikuisilla ja lapsilla 10 µg/vrk
-yli 75-vuotiailla 20 µg/vrk

Näitä määriä pidetään kuitenkin yleisesti aivan liian pieninä ja todellista tarvetta huomattavasti suurempana. Lisäravinnekäyttöä suositellaan kaikille.

 

Kategoriat: terveys