Väsyttääkö, kaipaako arkesi lisäboostia? Tiesitkö, että Ginseng antaa lisäenergiaa väsymyksen ja uupumuksen aikana.

Ota energiatasosi ja arkesi haltuun ja palauta energinen olo tämän Ginsengiä sisältävän vitamiini- ja kivennäisainevalmisteen avulla. MENERGY yhdistää monipuolisen vitamiini- ja kivennäisainevalmisteen sekä energiaa antavan Ginseng-uutteen. Tuote  auttaa sinua saamaan eniten irti jokaisesta päivästä.

Stressaava ja kiireinen elämäntapa tekee arjestamme usein hektistä, jonka vuoksi ravitsevan ja tasapainoisen ruokavalion ylläpitäminen ei ole aina helppoa. Lisäksi psyykkinen ja fyysinen stressi voi lisätä tarvetta monille eri ravintoaineille ja arjen kiireet vie voimat.

MENERGY on suunniteltu juuri sinulle antamaan optimaalisen yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita ja antioksidantteja, jotka tukevat kiireistä elämäntapaa, Ginseng-uute antaa lisäenergiaa ja näin sinulla riittää virtaa koko päiväksi!

 •  Antaa energiaa ja vähentää väsymystä
 • Vahvistaa vastustuskykyä
 • Edistää fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä

Ota sinäkin nyt arkesi haltuun MENERGYn avulla ja kokeile tätä uutuustuotetta tarjoushintaan

Kokeile nyt MENERGY uutuustuotetta tarjoushintaan, tilaa tästä!

 • MENERGY sisältää ainesosia, kuten Ginseng-uutetta, joka antaa energiaa väsymyksen ja uupumuksen aikana ja auttaa ylläpitämään kognitiivista suorituskykyä. Lisäksi MENERGY sisältää myös suurimman osan tärkeistä päivittäisistä vitamiineista ja kivennäisaineista, joten muita vitamiinivalmisteita ei välttämättä tarvita. Tuotetta voidaan käyttää myös tilapäisesti erityisen stressaavissa tai energiaa vaativissa elämäntilanteissa.

  Valmisteen tehon takana on tarkkaan valikoitu kokonaisuus vaikuttavia ainesosia:
      
 • ENERGIA:
  Ginseng antaa energiaa väsymyksen ja uupumuksen aikana. Magnesium, rauta, niasiini, riboflaviini sekä C- ja B6- vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • VASTUSTUSKYKY:
  D- ja C-vitamiini, kupari, rauta, seleeni, B6-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. E- ja C-vitamiini, kupari, riboflaviini, sinkki ja seleeni edistävät solujen suojaamista oksidatiiviselta stressiltä.
 • FYYSINEN SUORITUSKYKY:
  Magnesium ja D-vitamiini edistävät lihasten normaalia toimintaa. Sinkki auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa.
 • PSYYKKINEN SUORITUSKYKY:
  Magnesium, niasiini, tiamiini, B6-vitamiini ja C-vitamiini edistävät normaalia psykologista toimintaa. Jodi, sinkki ja rauta edistävät normaalia kognitiivista toimintaa.

  Luotettavan, pohjoismaisen ravintolisävalmistaja NutraQ:n uutuus MENERGY on ostettavissa joustavalla kuukausitilauksella, joka takaa toimitukset suoraan kotiovellesi. Jatkuvan tilauksen ansiosta valmisteen loppumisesta ei tarvitse huolehtia, eikä tyhjentynyttä varastoa tarvitse lähteä erikseen täyttämään esimerkiksi apteekin jonoon, myös tilauksen lopettaminen on helppoa.

  MENERGY on nopea ja helppo tapa lisätä energiaa arkeen, vaivattomasti ja tehokkaasti.

  Kokeile sinäkin nyt tätä uutuustuotetta tarjoushintaan!
menergy

Samankaltaiset artikkelit